Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Bloemen bezorgd

Misschien wisten jullie dit nog niet, maar ik vind bloemen in huis echt heerlijk! Gelukkig neemt mijn vriend vaak genoeg een bloemetje voor mij mee. Lief hé! Al vergeet hij ze dan vaak mee naar binnen te nemen.. en krijg ik dan enkel nog een foto van de (bijna verwelkte) bloemen de volgende dag.

Gelukkig verwen ik mezelf tegenwoordig elke maand met een bloemetje. Gewoon omdat het kan. Er is alleen één probleempje.. tegenwoordig fiets ik naar het werk en met bloemen fietsen werkt gewoon niet. En eer dat ik thuis ben, zijn de bloemenwinkels alweer dicht.

Greetz bezorgde mij (letterlijk) de oplossing: bloemen laten bezorgen. Sowieso is een bloemetje altijd een leuk idee om te laten bezorgen, is zelf een bloemetje krijgen ook te leuk.

Via de website van Greetz kun je zelf een bloemen uitkiezen en elke maand is er een speciaal maandboeket.  Het voordeel is dat de bloemen elke dag van de week bezorgt worden. In het bestelproces kun je gewoon de voor jou geschikte dag kiezen. Als  je trouwens besteld voor 16:00, wordt het nog dezelfde dag bezorgd. Ook fijn dus als je een speciale dag vergeten bent.

Zelf koos ik voor een boeket met roze tinten en van die gave artisjokken. De bloemen werden bezorgd in een toffe doos, waardoor het echt een cadeautje was om uit te pakken.

Omdat het toch wat kouder is buiten, heeft mijn moeder een rokje voor mijn vaas gebreid. Geeft gelijk een sfeervolle uitstraling en perfect voor een herfstboeketje.

Je kunt mij verder altijd blij maken met roze bloemen en die witte mini bloementjes vind ik ook erg leuk ertussen. Maar helemaal verliefd werd ik op de artisjok. Deze groente is ook een prachtige bloem die je vooral in de maanden augustus en september tegen kan komen.

Ik ben erg benieuwd of de artisjok ook nog zijn mooie lila kleurige bloem laat zien.

Laat jij weleens bloemen bezorgen?

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Ook leuk voor jou

tijdloos-babykamer-wandcirkel-gogracy-3_Edit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights