Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Cadeautje! Een foto op canvas

Als je momenteel kijkt in ons huis zou je het misschien niet zo snel zeggen, maar ik ben dus echt dol op foto’s in huis. Een fotowand lijkt mij dan ook echt een droom! Sowieso wil ik meer foto’s in huis en daarom was ik ook blij met het cadeautje dat ik laatst vond in de post: een foto op canvas!

Fotofabriek had namelijk ook mijn nieuwe keuken gezien en vonden dat een mooie foto niet kon ontbreken. Nu maken zij sowieso veel meer fotoproducten (waaronder fotoboeken, agenda’s, kalender, etc.) en dus ook op canvas.

De canvas zelf is strak gesponnen over een houten lijst en met nietjes vastgezet. In de lijst zit al direct een ophangsysteem, waarmee het gemakkelijk op te hangen is met enkel een spijkertje. Al is het ook super om de foto gewoon neer te zetten. En waar zet je dan een foto van een pan? Boven de kookplaat natuurlijk!

Het doek zelf is overigens goed stevig en voelt een beetje aan als een echt schildersdoek. Er zit zelfs een subtiel reliëf in. De kleuren zijn overigens precies zoals de foto op mijn beeldscherm, dus dat is goed!

Je kan trouwens de foto helemaal rondom laten drukken of zoals bij mij gewoon tot net over de rand. Ik heb hiervoor gekozen, omdat anders de foto te veel afgesneden werd door de hoeken. Het resultaat is dan dat je een witte rand krijgt.

Als je de canvas op een plek ophangt, waar je tegen de zijkant aankijkt, dan is dit waarschijnlijk niet zo’n goed idee. Maar als je de foto ergens neerzet, zie je dit eigenlijk niet eens. Vooral niet tegen een witte wand. Ik had in dit geval liever iets meer wits dan een te ingezoomde foto.

Ook een foto op canvas? Via Fotofabriek.nl is deze heel eenvoudig te ontwerpen en te bestellen. Eenmaal besteld wordt jouw foto binnen 24 uur gedrukt en krijg jij het pakketje binnen een paar dagen in de bus. Bij mij zelf duurde het nog geen drie dagen van bestellen tot bezorging.

Om je een beetje een idee te geven van de maat en de prijs: mijn foto op canvas is 30×20 centimeter groot en kost normaal € 14,99.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Ook leuk voor jou

ixxi-foto-gogracy1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights