Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Een tijdloos babyhoekje met HIP ORGNL®

Ben jij op zoek naar mooie wanddecoratie voor in de babykamer? Kies dan ook eens voor tijdloos en hang een fleurige wandcirkel van HIP ORGNL® op.

Om bij het begin te beginnen: mijn moeder ging plots aan de slag in mijn oude slaapkamer. Mijn kinderkamer kreeg een heuse make-over tot logeerkamer voor mijn kinderen en mij. Super leuk natuurlijk! Al lag ik zelf ziek op bed, kreeg ik regelmatig foto’s tijdens het klussen. De vloerbedekking ging eruit, de inhoud van de kledingkast werd uitgezocht, een mooie visgraatvloer werd teruggelegd en ook de muren kregen een nieuw laagje verf.

Nu houdt mijn moeder van eenvoud, maar zelf mistte ik iets. Vooral toen ze haar plan vertelde over de indeling. Eigenlijk werd het ledikant en het ‘grote’ bed omgewisseld. Een slimme keuze, want zo krijg je meer loopruimte en kan ze makkelijker bij de inbouwkast.

Maar het was wel kaal.. Mijn moeder houdt namelijk niet van gaten in de muur en verder heeft ze ook niet echt wanddecoratie in huis. Gelukkig kon ik haar overtuigen dat de babyhoek wel echt een eyecatcher verdiende!

Fleurige wandcirkel

We gingen samen op zoek naar mooie wanddecoratie om te hangen boven het vintage ledikantje. We kwamen al snel bij een wandcirkel uit. De ronde vorm zou mooi passen en een fijne zachte look hebben. De ronde wanddecoratie mocht verder niet babyachtig of kinderlijk zijn. De slaapkamer bij opa en oma is immers niet echt een babykamer of kinderkamer. Ook wilden ze niet na een jaar of paar jaar weer iets nieuw moeten ophangen. Het moest dus ook tijdloos zijn.

We kozen uiteindelijk voor een fleurige wandcirkel van HIP ORGNL®. Bij dit toonaangevende Nederlandse bedrijf vind je onder andere de HIP ORGNL® Masters collectie met diverse ronde schilderijen. Als je onze slaapkamer kent, dan weet je dat ik zelf dol ben op kunst aan de muur. Best logisch dat ik ook hier graag kunst wilde ophangen.

In overleg met mijn moeder – het is immers haar huis – zochten we de HIP ORGNL® Stilleven met bloemen Eelkema uit. Al onze lievelingskleuren zitten in dit schilderij en het oogt mooi vrouwelijk door de bloemen. Perfect dus voor boven het bedje van onze dochter.

Toen de wandcirkel binnenkwam, was ik verrast door het luxe materiaal en de scherpe print. De kleuren komen echt heel mooi uit op het premium dibond materiaal (een soort aluminium plaat). Het materiaal zelf is zeer kwalitatief en stevig. Zelf vind ik het ook leuk dat de cirkel een beetje ‘zweeft’. Verder zit er een handig ophangsysteem bij en was het ophangen niet al te ingewikkeld.

Bijpassende kussen met kunst

Om het plaatje af te maken, kregen wij bij de wandcirkel nog een sierkussen uit de HIP ORGNL® Cushions collectie. Deze bijpassende collectie sierkussens zijn dubbelzijdig en tevens van een mooie kwaliteit. Wij ontvingen het HIP ORGNL® Het puttertje Cushion naar een schilderij van Carel Fabritius. Tevens klassiek, tijdloos, maar ook mooi passend in een moderne kinderhoek.

Natuurlijk is het ‘maar’ een logeerkamer. Het voelt nog steeds als ‘mijn’ slaapkamer en wat ben ik blij met het resultaat. Het bewijst maar weer eens dat je een babykamer of hoekje helemaal niet kinderlijk hoeft in te richten. Wow!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights