Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Zonnebaden op Kos, Griekenland

Joepie, op het moment van schrijven ben ik heerlijk aan het zonnebaden op Kos. Je weet wel, een van die Griekse eilandjes. Even een weekje genieten van zon, zee en lekker eten.

In mei er even tussenuit, hoe fijn is dat! En nog leuker om naar een zonovergoten bestemming af te reizen. Dit keer vloog ik samen met mijn moeder en zusje naar Kos om daar te luieren op het strand. Met temperaturen van 25 graden (gevoelstemperatuur 30) is dat ook puur genieten. Al wissel ik het liggen op een strandbedje maar al te graag af met een beetje dobberen in het frisse zwembadwater.

Naast het strand, de zee en het zwembad, is er natuurlijk nog meer te ontdekken op Kos. Een wandeling door Kos-stad, een terrasje onder de beroemde boom van Hippocrates, een bezoek aan het Asklepieion (de oude medicijnenschool en tempelcomplex) en een park vol pauwen! Of ga eiland hoppen en zie de sponsenvissers of loop door een vulkaankrater.

Ons hotel ligt in het zuidwesten van Kos, dichtbij de plaats Kéfalos. Hier zou je nog het authentieke Kos aantreffen en vind je ook de meest mooie stranden van het eiland. Zelf lig ik echter heel de dag te chillen op mijn strandbedje, en dat spreekt me ook meer aan dan in een warme auto te zitten. Toch lijkt mij een dagje een auto huren om het eiland rond te toeren erg leuk.

Voor nu blijf ik op het strand genieten van het uitzicht en het eten! Want wat is Griekenland toch heerlijk qua eten. Heel de dag ijsjes, pannenkoekjes, brood, meerdere restaurants en lekkere drankjes. Meer hebben wij echt niet nodig.

Vakantie Kos Go Gracy


Meer over onze vakantie:

 • We verblijven in het luxe Blue Lagoon Village
 • Kos is een zonnige bestemming en ideaal voor een strandvakantie

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

11 reacties

 1. Marlies
  17 mei 2018

  Heerlijk lijkt me dat, even naar Griekenland een weekje!

 2. Shirley
  17 mei 2018

  Ja Kos is idd geweldig om naar toe te gaan. Heerlijk zonnebaden ?

 3. Nicole Orriëns
  17 mei 2018

  Dat ziet er goed uit! Veel plezier gewenst op dit mooie plekje.

 4. Stephanie
  17 mei 2018

  Ik hou ook van Griekse eilanden. Kos hebben we nog niet gedaan, Rhodos en Kreta wel ? Deze zijn ook de moeite!

 5. Macblogster
  17 mei 2018

  Heerlijk zeg! Geniet ervan (en neem wat extra zon mee terug)! Voorlopig ga ik nog niet weg. Hopelijk ergens in september en dan nog kijken waar ik naar toe ga.

 6. Pink Lady
  17 mei 2018

  Doe mij ook maar een strandbedje en een cocktailtje erbij. Jum!

 7. Chaya
  17 mei 2018

  De Griekse eilanden zijn prachtig. Heb er zelf een aantal gezien. Op Kos ben ik niet eerder geweest. Wel een aanrader,

 8. Wanda
  17 mei 2018

  Lekker joh! Ik ken Griekenland alleen van Kreta maar wil zeker ook nog wel andere eilanden ontdekken. Geniet er lekker van!

 9. alexa
  17 mei 2018

  ah wat heerlijk! ik ga binnenkort naar Zakynthos, ook veel zin in

 10. Chicamoms
  17 mei 2018

  Ik ga in september naar kos met n vriendin. Nu al zin in.

 11. Laura
  18 mei 2018

  Oh heerlijk! Ik ben alleen naar Griekenland geweest toen ik heeeel klein was. Snel weer eens heen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights