Zonnebaden op Kos, Griekenland

SHARE:

Joepie, op het moment van schrijven ben ik heerlijk aan het zonnebaden op Kos. Je weet wel, een van die Griekse eilandjes. Even een weekje genieten van zon, zee en lekker eten.

In mei er even tussenuit, hoe fijn is dat! En nog leuker om naar een zonovergoten bestemming af te reizen. Dit keer vloog ik samen met mijn moeder en zusje naar Kos om daar te luieren op het strand. Met temperaturen van 25 graden (gevoelstemperatuur 30) is dat ook puur genieten. Al wissel ik het liggen op een strandbedje maar al te graag af met een beetje dobberen in het frisse zwembadwater.

Naast het strand, de zee en het zwembad, is er natuurlijk nog meer te ontdekken op Kos. Een wandeling door Kos-stad, een terrasje onder de beroemde boom van Hippocrates, een bezoek aan het Asklepieion (de oude medicijnenschool en tempelcomplex) en een park vol pauwen! Of ga eiland hoppen en zie de sponsenvissers of loop door een vulkaankrater.

Ons hotel ligt in het zuidwesten van Kos, dichtbij de plaats Kéfalos. Hier zou je nog het authentieke Kos aantreffen en vind je ook de meest mooie stranden van het eiland. Zelf lig ik echter heel de dag te chillen op mijn strandbedje, en dat spreekt me ook meer aan dan in een warme auto te zitten. Toch lijkt mij een dagje een auto huren om het eiland rond te toeren erg leuk.

Voor nu blijf ik op het strand genieten van het uitzicht en het eten! Want wat is Griekenland toch heerlijk qua eten. Heel de dag ijsjes, pannenkoekjes, brood, meerdere restaurants en lekkere drankjes. Meer hebben wij echt niet nodig.

Vakantie Kos Go Gracy


Meer over onze vakantie:

  • We verblijven in het luxe Blue Lagoon Village
  • Kos is een zonnige bestemming en ideaal voor een strandvakantie

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

Ook leuk om te lezen

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.