Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Zo vind je een goedkope barkruk

Heb jij net als wij een bartafel in huis en ben je op zoek naar mooie barstoelen erbij voor een zacht prijsje? Lees dan ook zeker deze tips en tricks om goedkope barkrukken te vinden, die ook nog eens lekker zitten.

Aan een bartafel horen natuurlijk ook barkrukken! En die van ons zijn voor mij extra speciaal en kosten alleen een stuk stof. Om kosten te besparen hebben wij namelijk de oude keukenkrukken van mijn ouders overgenomen. Deze leren krukken waren flink onder handen genomen door de katten en mijn ouders waren daarom om zoek naar nieuwe. Ik vond ze echter nog prima, en al helemaal als dat ons even de tijd gaf om te sparen voor nieuwe. Die hoeven er echter niet meer te komen, want mijn moeder heeft de stoelen opnieuw bekleed en ze zijn echt prachtig!

Gooien jouw ouders nou net niet de keukenstoelen weg of is jouw moeder gewoon niet zo handig? Gelukkig zijn er ook gave goedkope barkrukken (online) te vinden voor elk interieur. Maar welke past nu bij jou aan tafel? Hier enkele tips & tricks:

  • Wat is de hoogte van de zitting? Meet ook zeker even de hoogte van je tafel op. Het zou natuurlijk zonde zijn als je te laag aan de tafel zit of juist te hoog. Er bestaan natuurlijk ook krukken die in hoogte verstelbaar zijn. Handig!
  • Hoe hoog zijn de armleuningen? Kies je voor armleuningen, kijk dan zeker even na of de barstoel nog wel onder de tafel aangeschoven kan worden. Toch handig om te weten.
  • Wil je een rugleuning? Stoere barkrukken hebben soms geen of een hele lage leuning. Mocht je echter lui achterover willen leunen, dan is een hogere rugleuning toch wel handig.
  • Kan de barkruk draaien? Dit kan handig zijn, maar hoeft niet natuurlijk.
  • Hoe diep en breed is de zitting? Hierdoor weet je ook direct hoeveel krukken er naast elkaar passen. Oh en heeft het een zitkussen? Dat lijkt mij een stuk comfortabeler zitten dan een harde ondergrond, maar dat is persoonlijk natuurlijk.
  • Van welk materiaal is het gemaakt? Stof? Leer? Metaal? Ook zijn er goedkope barkrukken voor buiten. Ideaal voor als je daar een statafel hebt staan.
  • Hoe zit de kruk? Nu is dit online wat lastiger te bepalen dan in een winkel, maar zeker niet onbelangrijk! Test dus zeker verschillende krukken in een showroom. 

Mocht je nu verliefd zijn geworden op een design barkruk bij die ene meubelwinkel? Kijk dan zeker eens online. Meestal kun je namelijk een goedkope barkruk vinden die er precies op lijk! Of kijk eens bij een outlet.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights