Zo verf je een rechte lijn!

Momenteel zie je het heel er veel in huis: een geverfde lambrisering of een kleurvlak op de muur. Maar hoe verf je nu eigenlijk een rechte lijn? En hoe zorg je ervoor dat de verf niet mee komt met de tape? Zelf ging ik aan de slag in de woonkamer met de kleur Heart Wood van Flexa en deel ik mijn tips en tricks hoe je een perfecte strakke lijn verft.

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.