Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Klussen & VerbouwenZo verf je een muur!

Zo verf je een muur!

Een muur verven doe je natuurlijk gewoon zelf. Maar hoe verf je eigenlijk een muur? Wat heb je nodig en hoe krijg je een professioneel en streeploos resultaat in één keer? In deze video laat ik jou mijn tips en tricks zien voor het verven van een muur.

Ik ging aan de slag in de babykamer en ben super blij met het resultaat. En ja, het zat er in 1 keer op, streeploos en strak. Dat doe je gewoon lekker zelf dus dat verven.

Voor nog meer DIY’s, abonneer dan zeker even op mijn kanaal (kost je niets en je maakt er mij mega blij mee).

Voor het geval je benieuwd ben naar de kleur van onze babykamer: het is de kleur Rock van Vtwonen.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark.

tags:

Ook leuk voor jou

diy-flexa-mooi-makkelijk-meubels-ervaring-review-gogracy

Hoi, ik ben Grace

Ook leuk

Volg mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights