Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Klussen & VerbouwenZo doe je dat: een IXXI ophangen

Zo doe je dat: een IXXI ophangen

Zijn jullie ook zo verliefd op die prachtige IXXI’s? Nu heb ik goed nieuws voor je: ze zijn niet alleen super mooi, maar ook nog eens gemakkelijk op te hangen. Zonder boren of gaten in de muren. Handig!

Een IXXI is een gave wanddecoratie dat je in elkaar klikt. Je hebt ze in allerlei maten en prints. Maar je kunt ze ook bestellen met een eigen foto. Dat laatste hebben wij gedaan en ik vind het echt een aanwinst voor ons interieur.

De IXXI ophangen

Onze IXXI werd geleverd in een roze cadeauverpakking (love it!) en met alle bijbehorende bevestigingsmaterialen. En daarmee kun je in een paar stappen gemakkelijk de IXXI aan de wand ophangen.

Oké, dus wat zit erbij? Naast je IXXI zit er ook een handige ophangstrip, meerdere Tesa powerstrips en natuurlijk de typerende koppelkruisjes bij. Oh, en een handleiding om je te helpen jouw wanddecoratie op te hangen. Handig!

Stap 1: Leg de IXXI kaarten op volgorde klaar op een vlakke ondergrond.

Stap 2: Leg de koppelkruisjes onder de kaarten neer in de gaatjes en druk voorzichtig de kruisjes door de gaatjes met het klikbuisje.

Stap 3: Knip de hangstrip op maat en klik deze aan de bovenkant van de IXXI.

Stap 4: Onderaan de handleiding zit een handig meetlint. Plak deze waterpas op de muur met wasabi tape precies om de plek te bepalen waar je de IXXI wil hebben.

Wist je trouwens dat je de koppelkruisjes in een standaard gordijnrail kunt schuiven, waardoor je de IXXI ook kunt gebruiken als roomdivider.

Stap 5: Nu hoef je enkel nog de IXXI onder de meetlat op te hangen. Verwijder bovenaan de strip van de powerstrip en plak de IXXI op de muur.

Stap 6: De laatste stap is nog een extra Tesa powerstrip te gebruiken om de onderkant ook strak tegen de muur te plakken en tadaa! Daar hangt je mooie IXXI.

Veel plezier met jouw IXXI!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark.

Hoi, ik ben Grace

Ook leuk

Volg mij

2 reacties

 1. Jolanda van Keulen
  10 april 2019

  Leuk artikel !
  Alleen heb ik nog nooit gehoord van wasabi tape ?

  • Grace
   10 april 2019

   Haha dat moet natuurlijk Washi tape zijn. Ik noem dat thuis alleen altijd wasabi whaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights