Wij gaan verbouwen!

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Het leuke aan een eigen huisje kopen is dat we het helemaal eigen kunnen maken. En dan heb ik het niet alleen over een behangetje hier en een likje verf daar, maar echt over alles wat we maar kunnen dromen. Yes! We gaan verbouwen.

Waarom verbouwen?

Deze vraag hebben we vaak gehoord. Want waarom koop je een huis om deze te gaan verbouwen? Het antwoord is simpel: ja, het huis is leuk, maar we willen er óns huis van maken. Ons huis met onze droomkeuken, onze droombadkamer en onze droomslaapkamer.

Ons droomhuis bouwen

Zo droomde mijn vriend over een bad en ik over een houten trap. Samen hebben we nog meer dromen en gelukkig gaan er heel veel werkelijkheid worden. Bad? Check! Houten trap? Check! Ruime slaapkamer? Check! Van dit huisje gaan we een echte droomplek creëren ♡

Aan de slag

Maar daarvoor moeten we dus wel verbouwen. Boven moest alles plat en opnieuw opgebouwd worden. Beneden iets minder werk, maar ook daar gaat een heleboel eruit. We zijn dus nog wel even bezig. Ik weet echter zeker dat wanneer we klaar zijn, het meer dan waard is geweest!

Benieuwd hoe het staat met de verbouwing? Hieronder vind je alle updates:

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.