Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Wij gaan verbouwen!

Posted on 1 min leestijd 336 views

Het leuke aan een eigen huisje kopen is dat we het helemaal eigen kunnen maken. En dan heb ik het niet alleen over een behangetje hier en een likje verf daar, maar echt over alles wat we maar kunnen dromen. Yes! We gaan verbouwen.

Waarom verbouwen?

Deze vraag hebben we vaak gehoord. Want waarom koop je een huis om deze te gaan verbouwen? Het antwoord is simpel: ja, het huis is leuk, maar we willen er óns huis van maken. Ons huis met onze droomkeuken, onze droombadkamer en onze droomslaapkamer.

Ons droomhuis bouwen

Zo droomde mijn vriend over een bad en ik over een houten trap. Samen hebben we nog meer dromen en gelukkig gaan er heel veel werkelijkheid worden. Bad? Check! Houten trap? Check! Ruime slaapkamer? Check! Van dit huisje gaan we een echte droomplek creëren ♡

Aan de slag

Maar daarvoor moeten we dus wel verbouwen. Boven moest alles plat en opnieuw opgebouwd worden. Beneden iets minder werk, maar ook daar gaat een heleboel eruit. We zijn dus nog wel even bezig. Ik weet echter zeker dat wanneer we klaar zijn, het meer dan waard is geweest!

Benieuwd hoe het staat met de verbouwing? Hieronder vind je alle updates:

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Hoera! We hebben een huis gekocht
Wij gaan verbouwen!