Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

We zijn weer thuis!

Honey, I’m home! Na drie geweldige weken Laos en Thailand zijn we weer thuis. En wat voor een huis <3

Want wij zijn misschien drie weken op vakantie geweest, ons lief klusteam niet. Mijn ouders zijn gewoon keihard doorgegaan. Mijn moeder heeft zelfs een flinke poetsdoek erdoorheen gehaald (thanks ma!). Thuiskomen was daardoor heerlijk. Ook fijn is dat we nu weer thuis kunnen wassen. Plus, de eettafel is helemaal nieuw, de keuken is af en we hebben nieuwe plantjes.

Vanmorgen ben ik ook direct begonnen aan de was en lekker ontbeten met Nederlands brood. En vanavond weer genieten van een stamppot. Gewoon omdat het weer kan 🙂

Maar nu eerst tijd om de foto’s op de computer te zetten en de filmpjes te kijken. Natuurlijk laat ik jullie binnenkort alle foto’s zien! En ik heb genoeg verhalen om erbij te vertellen. We hebben namelijk zoveel toffe dingen gedaan en meegemaakt!

Van pittige kooklessen, torenhoge boomhutten, fietsen door ruïnes en knuffelen met olifanten. Het was een reis om nooit te vergeten en ik ben zo blij dat ik dit heb mogen meemaken.

Morgen begint het echte leven echter weer.. hopelijk heb ik dan geen last meer van een jetlag. Iemand nog tips?

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights