We hebben weer water!

Wist je nog dat wij zonder keuken leven? Nou, dat betekende blijkbaar dus ook geen warm water. Ik douche hierdoor al maanden bij mijn (schoon)ouders of op de camping. Maar nu heb ik geweldig nieuws: we hebben weer water!

Het probleem ontstond nadat we de oude aanbouw inclusief keuken gesloopt hadden. Hier hing namelijk de ketel en die overleefde jammer genoeg de koude nacht in de openlucht niet. De volgende dag was de ketel kapot. Nooooooooooo!

Maar na drieënhalve maand is het eindelijk zover en heb ik weer thuis gedoucht. Met warm water! Whoop whoop.

Onze nieuwe ketel

Thanks pa om bijna een hele week elke avond op en neer te rijden, zodat ik weer kan douchen. Je bent de beste! En vanavond ga ik lekker in bad met bubbels, want dit nieuwtje moet gewoon gevierd worden. 😀

Benieuwd naar onze badkamer? Hier zie je het resultaat!

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.