We hebben weer water!

Posted on 1 min leestijd 442 views

Wist je nog dat wij zonder keuken leven? Nou, dat betekende blijkbaar dus ook geen warm water. Ik douche hierdoor al maanden bij mijn (schoon)ouders of op de camping. Maar nu heb ik geweldig nieuws: we hebben weer water!

Het probleem ontstond nadat we de oude aanbouw inclusief keuken gesloopt hadden. Hier hing namelijk de ketel en die overleefde jammer genoeg de koude nacht in de openlucht niet. De volgende dag was de ketel kapot. Nooooooooooo!

Maar na drieënhalve maand is het eindelijk zover en heb ik weer thuis gedoucht. Met warm water! Whoop whoop.

Onze nieuwe ketel

Thanks pa om bijna een hele week elke avond op en neer te rijden, zodat ik weer kan douchen. Je bent de beste! En vanavond ga ik lekker in bad met bubbels, want dit nieuwtje moet gewoon gevierd worden. 😀

Benieuwd naar onze badkamer? Hier zie je het resultaat!

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.