Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

We gaan naar Thailand!

Whoop whoop! Over een week vertrekken we naar Thailand. Voor drie weken reizen we door het land van de glimlach. Zonder route en zonder plan trekken we door een onbekend land naar een onbekende bestemming. Het avontuur tegemoet. ZIN IN!

Oké, misschien moet ik me toch wel een beetje beter voorbereiden op ons reisavontuur. Zelf vind ik het toch altijd wel fijn dat de eerste nacht geboekt is. Zo kunnen we vanuit het vliegveld direct naar een adres en laten we eerlijk zijn.. na 16 uur vliegen heb je geen zin om door een onbekende stad te slenteren met je backpack op zoek naar een bed.

Bovendien is Thailand mega groot! Het is zelfs ongeveer 13 keer zo groot als Nederland. Dus we moeten toch wel wat keuzes maken in die drie weken. Of we bijvoorbeeld naar het zuiden of het noorden afreizen? Of we enkel in Thailand blijven of ook de grens overgaan? En of we liever op het strand liggen of de bergen intrekken?

Stiekem wil ik me dus toch wat meer inlezen in Thailand en wat er allemaal te zien is. Via via heb ik al wat tips gekregen. Zo is blijkbaar Ayuthaya mooi en Pai lijkt me ook wel wat. Die stranden zien er trouwens ook geweldig uit! Misschien krijg ik mijn vriend wel zover om op het strand te gaan liggen. Maar ik gok dat we eerder tussen de rijstvelden in het hoge noorden belanden. Daar zijn echter weer olifanten, dus zo erg vind ik dat ook weer niet.

Zoveel keuzes! Eigenlijk helemaal niet goed voor een weegschaal. Dus mocht jij nog tips hebben? Ik lees ze graag.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights