Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Update: kan ik al iets afstrepen van mijn bucket-list?

Nog een week te gaan en dan word ik dertig. Het feestje is gepland en mijn party-dress hangt klaar. Je kan best zeggen dat ik er zin in heb. Echter benauwd het me ook. En dat komt vooral door mijn bucket-list die ik heb opgesteld een tijdje terug. Zoveel kan ik namelijk niet afstrepen.

Ik geef de schuld aan tijd te kort. Ik werk, blog en zit middenin een verbouwen. Geen wonder dat er dan nog weinig tijd over is om mijn lijstje af te werken. Eerlijk is eerlijk, na een dag werken, koken en klussen, heb ik gewoon geen zin om nog te gaan wild kamperen of rond te rennen. En blijkbaar heb ik ook heel weinig roze in mijn kast en zijn de barbie’s ergens in een doos verstopt.

Gelukkig kan ik wel een paar dingen afstrepen en daar ben ik al super blij om! Daarom even een update 🙂

 1. pyjamadag houden
 2. met mijn ouders op vakantie : Check Oké, misschien niet voor mijn dertigers, maar een paar dagen daarna vertrek ik op vakantie naar Cuba en mijn ouders zijn er ook! Dus jawel, ik ga lekker op mijn dertigste op vakantie met mijn ouders.
 3. skinny dippen
 4. wild camperen
 5. backpacken met mijn vriend : Check Tijdens diezelfde vakantie gaan mijn vriend en ik twee weken backpacken. Nu al zin in!
 6. rondrennen in Neeltje Jans
 7. leren naaien
 8. en als ik dat dan kan; zelf een jurk maken
 9. molentjes kijken op de kinderdijk
 10. bubbelbad nemen met enorm veel schuim! : Check
 11. de Nachtwacht bewonderen in het Rijksmuseum : : Check Vorig weekend heeft mijn vriend me meegenomen naar Amsterdam en heb ik eindelijk de Nachtwacht in het echt gezien. In het Rijksmuseum hing ook ‘ons schilderij’ die we als fotobehang op de muur hebben in de slaapkamer. Super leuk om te zien.
 12. typische Zeeuwse klederdracht dragen
 13. met een roeibootje door Middelburg varen
 14. rondvaart in Amsterdam : Check
 15. de Dom in Utrecht beklimmen
 16. lach workshop (lijkt me super lachen!)
 17. een betaalde opdracht krijgen voor mijn blog : Check
 18. een nieuwe keuken (we moeten nog even wachten)
 19. 3 kilo afvallen
 20. naar de grotten in Valkenburg
 21. op twee plekken tegelijk zijn
 22. mijn tattoo uitbreiden
 23. een kat in huis
 24. een boek lezen op 1 dag
 25. veel roze dragen (zo heerlijk meisjesachtig )
 26. een filmmarathon houden
 27. spelen met mijn oude Barbie’s
 28. appels plukken in een boomgaard
 29. ten huwelijk gevraagd worden
 30. en als laatste: 
al mijn oude spullen uitzoeken, weggooien en afscheid nemen van mijn jeugd.

Hmm. Het is inderdaad best weinig wat ik mag afstrepen na bijna 3 maanden tijd. Help!

Maar ach, we kunnen er altijd nog een bucket-list voor je 31ste van maken toch? 😉

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights