Unboxing + Review Bosch Staafmixer MSM66120

Each product we feature has been independently selected and reviewed by our editorial team. If you make a purchase using the links included, we may earn commission.

SHARE:

Weten jullie nog dat mijn blender het had begeven en ik mij afvroeg of ik nu weer een blender zou aanschaffen? Nou, de meerderheid van jullie vond dat ik beter kon kiezen voor een staafmixer.

Van mijn oud collega’s kreeg ik zelfs een bijdrage om (eindelijk!) een staafmixer aan te schaffen. Maar poeh hé, wat zijn er veel verschillende en de prijsklasse varieert ook nogal. Uiteindelijk koos ik voor de Bosch MSM66120 staafmixer met 12 standen, hakmolen en beker. Geen idee of ik ook iets had aan al die standen en accessoires, maar de staafmixer was niet mega duur (prijs is rond de 39,95 euro) en zag er op het plaatje goed uit.

Benieuwd wat er allemaal bij zit, of je nu echt iets heb aan al die standen en wat ik verder nog vind van deze staafmixer? Je ziet het allemaal terug in mijn allereerste unboxing video inclusief review. Want uiteraard heb ik de staafmixer direct uitgetest door een soepje te maken.

Wil jij ook de Bosch staafmixer MSM66120 kopen? Ik kocht de staafmixer bij Fonq in de aanbieding.

Benieuwd welke staafmixers nog meer goed zijn? Check dan deze blog vol tips bij het kopen van een staafmixer van Laura.

Koop hier de Bosch Staafmixer
Koop hier deze Bosch staafmixer »

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

related posts

Leave A Reply

Your email address will not be published.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.