Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Unboxing + Review Bosch Staafmixer MSM66120

Posted on 1 min leestijd 541 views

Weten jullie nog dat mijn blender het had begeven en ik mij afvroeg of ik nu weer een blender zou aanschaffen? Nou, de meerderheid van jullie vond dat ik beter kon kiezen voor een staafmixer.

Van mijn oud collega’s kreeg ik zelfs een bijdrage om (eindelijk!) een staafmixer aan te schaffen. Maar poeh hé, wat zijn er veel verschillende en de prijsklasse varieert ook nogal. Uiteindelijk koos ik voor de Bosch MSM66120 staafmixer met 12 standen, hakmolen en beker. Geen idee of ik ook iets had aan al die standen en accessoires, maar de staafmixer was niet mega duur (prijs is rond de 39,95 euro) en zag er op het plaatje goed uit.

Benieuwd wat er allemaal bij zit, of je nu echt iets heb aan al die standen en wat ik verder nog vind van deze staafmixer? Je ziet het allemaal terug in mijn allereerste unboxing video inclusief review. Want uiteraard heb ik de staafmixer direct uitgetest door een soepje te maken.

Wil jij ook de Bosch staafmixer MSM66120 kopen? Ik kocht de staafmixer bij Fonq in de aanbieding.

Koop hier de Bosch Staafmixer
Koop hier deze Bosch staafmixer »
Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Recap Augustus – My Life in Pictures
Unboxing + Review Bosch Staafmixer MSM66120