Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Unboxing + Review Bosch Staafmixer MSM66120

Weten jullie nog dat mijn blender het had begeven en ik mij afvroeg of ik nu weer een blender zou aanschaffen? Nou, de meerderheid van jullie vond dat ik beter kon kiezen voor een staafmixer.

Van mijn oud collega’s kreeg ik zelfs een bijdrage om (eindelijk!) een staafmixer aan te schaffen. Maar poeh hé, wat zijn er veel verschillende en de prijsklasse varieert ook nogal. Uiteindelijk koos ik voor de Bosch MSM66120 staafmixer met 12 standen, hakmolen en beker. Geen idee of ik ook iets had aan al die standen en accessoires, maar de staafmixer was niet mega duur (prijs is rond de 39,95 euro) en zag er op het plaatje goed uit.

Benieuwd wat er allemaal bij zit, of je nu echt iets heb aan al die standen en wat ik verder nog vind van deze staafmixer? Je ziet het allemaal terug in mijn allereerste unboxing video inclusief review. Want uiteraard heb ik de staafmixer direct uitgetest door een soepje te maken.

Wil jij ook de Bosch staafmixer MSM66120 kopen? Ik kocht de staafmixer bij Fonq in de aanbieding.

Benieuwd welke staafmixers nog meer goed zijn? Check dan deze blog vol tips bij het kopen van een staafmixer van Laura.

Koop hier de Bosch Staafmixer
Koop hier deze Bosch staafmixer »

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights