Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Unboxing: De Blije Doos 2020!

Wist jij dat je als zwangere dame een heleboel gratis babyspulletjes kan aanvragen? Waaronder de blije doos. Maar wat zit er anno 2020 nu allemaal in de blije doos? Kijk nu mee hoe ik deze gratis zwangerschapsbox uitpak.

Dit jaar wordt de blije doos van WIJ in een limited edition uitgegeven speciaal vanwege de 65e verjaardag van nijntje! Dat betekent dat alle zwangere vrouwen die zich hebben ingeschreven voor het gratis cadeaupakket van WIJ – met onder meer de blije doos – deze speciale Nijntje editie in 2020 kunnen ophalen bij Prénatal met een gratis Nijntje rammelaar. Verder zitten er producten in van Pampers, Prénatal, Sudocrem en Philips Avent.

Naast dit gratis samplepakket van WIJ voor zwangere vrouwen ontvang je nog meer gratis cadeaus, waaronder het magazine WIJ (4x per jaar) en voor de baby na de geboorte een mutsje, prentenboek, fotoafdrukken en slofjes.

Ben jij in verwachting en wil je ook de blije doos ontvangen? Vraag hier GRATIS de blije doos aan.

Wil je weten wat precies in de blije doos* zit van 2020? Bekijk dan mijn unboxing video.

*De inhoud van de blije doos kan verschillen per maand.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights