Toch maar naar Laos

Posted on 1 min leestijd 287 views

Zo boek je een hostel in Bangkok en zo annuleer je deze weer voor een nachttrein richting Laos. Jawel, je leest het goed, onze reis is iets wat veranderd. We gaan naar Laos!

Nadat we zondag landen in Bangkok hebben we het plan om direct de stad weer uit te gaan richting Laos. Dit eigenlijk om drie redenen: 1) het wordt super druk in Bangkok vanwege de crematie van de koning, 2) het staat flink te regenen in Bangkok en de straten staan hierdoor zelfs blank en 3) we willen pas later in Chiang Mai zijn in verband met het lichtjesfestival.

Dus nu reizen we niet via Thailand naar het noorden, maar via Laos. We hebben via 12Go Asia een treinticket gevonden voor een nachttrein en nu maar hopen dat dit helemaal goed komt. De tickets moeten we op de dag zelf ergens in een kantoortje ophalen en vanuit daar de goede trein zoeken. Vers uit het vliegtuig, in een vreemd land en met een jetlag. Wish us luck.

Deze nachttrein komt ’s ochtends vroeg aan in het Nong Khai en vanuit daar pakken we een tweede treintje de Vriendschapsbrug over. Wanneer we dan in Laos staan is onze eerste stop Vientiane, waar we hopelijk na twee dagen reizen weer een fatsoenlijk bed gaan zien.

Nu nog snel mijn backpack inpakken en de laatste boodschapjes doen. Tot snel!

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.