Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Tips voor een opgeruimde badkamer

Een opgeruimde badkamer is meestal best een uitdaging. Een badkamer lijkt immers altijd wel te klein om genoeg ruimte te bieden aan je grote verzameling crèmes, shampooflessen, badolies, handdoeken, doekjes, etc. Hieronder daarom mijn tips voor een opgeruimde badkamer: hoe klein die ook is!

Tip 1 - Gooi weg!

Bij ons lijkt het altijd wel een zooitje in de badkamer. Dit komt eigenlijk vooral, omdat de badkamer zo klein is. (Oké, en omdat ik slecht ben in opruimen.) Om de zoveel tijd ruim ik dan ook even flink op, want veel opbergruimte hebben wij niet. Plus, wat doe je nu echt met 4 of 5 verschillende bijna-lege shampooflessen? Lekker weggooien dus!

Tip 2 - Benut elk hoekje

Aangezien de meeste badkamers aan de kleine kant zijn, is het slim om elk hoekje te benutten. Hiervoor zijn er enorm veel verschillende rekjes, mandjes en opbergsystemen voor de badkamer te vinden. Natuurlijk kun je ook een badkamerkast kopen. Heb jij echter geen ruimte voor een groot badmeubel en kolomkast? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van een IKEA hack waarbij je een cd-kast omtover tot een badkamerkast voor je washandjes/wc-rollen of opgerolde gastendoekjes?

Tip 3 – Berg op

Overal flesjes en spulletjes ziet er gewoon rommelig uit. Dus nu je meer (creatieve) opbergruimte hebt gecreëerd, is het tijd om alle die losse prullen op te bergen. Ook je tampons en maandverband heb je waarschijnlijk liever niet in het zicht; stop dat gewoon hoppa in een doosje of mandje.

Tip 4 – Opgeruimde styling

Spullen die je dagelijks gebruik, zoals je tandenborstel, kun je natuurlijk wel gewoon op je meubel laten staan. Maar zet deze dan wel in een mooi houdertje. Mochten je handdoeken in het zicht blijven liggen, zoals bij ons op een rekje, vouw deze dan netjes op. Een mooie styling zorgt ook voor een fijn opgeruimd gevoel.

Tip 5 – De badkamer uit

Net als winterkleding in de zomer en zomerkleding in de winter; je hebt vast en zeker sommige producten gewoon even niet nodig. Berg deze seizoensproducten, zoals zonnebrandcrème, op. Dit kun je ook prima opbergen in een kast buiten de badkamer. Dit geldt tevens voor schoonmaakartikelen en andere spullen, die je amper gebruikt in de badkamer.

Oh en als je toch bezig bent, haal gelijk even een doekje erdoorheen. Is de badkamer ook direct weer schoon en fris.

Meer inspiratie voor de badkamer

diy-shampooflessen-stoer-gogracy

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights