Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Terugblik 2020: Een jaar vol veranderingen in huis

Het is alweer de laatste dag van 2020! Ik denk dat veel samen met mij blij zijn dat dit jaar voorbij is. Het was voor mij een jaar van thuiswerken met een dreumes en binnenblijven. En terugkijkend besef ik me opeens hoeveel veranderd is in huis!

We wonen nu zo’n vijf jaar in ons klushuis en we waren vorig jaar eigenlijk klaar met verbouwen. Toch heb ik dit coronajaar veel ruimtes een make-over gegeven. Ik geef het thuiswerken de schuld, maar stiekem ben ik gewoon nooit klaar met klussen. Last van veranderdrang? Ik? Welnee!

Daaarnaast is er nog veel meer veranderd afgelopen jaar. Zo is onze zoon geen kruipende baby meer, maar een rondrennende dreumes. Verder ben ik begin 2020 weer gaan werken voor een fijne werkgever en met leuke collega’s. In het begin vond ik het spannend om weer te gaan werken na 6 maanden met mijn baby thuis genoten te hebben. Gelukkig is mijn werk heel leuk en afwisselend en onze zoon geniet volop op de opvang.

Maar toen ging de opvang dicht en moesten we thuis werken. Wat een uitdaging was dat! Vooral om samen thuis te werken, zonder oppas en zonder werkruimte. Ons huis is nu eenmaal klein en we hebben geen extra kamer. Ik werk hierdoor aan de eettafel. Niet echt ideaal en ik mis echt een eigen kantoortje thuis. Maar daarvoor zouden we moeten verhuizen en dat willen we ook (nog) niet.

Door het vele thuis zijn, bedacht ik me wel dat ik een paar dingen wilde veranderen in huis. We hebben dan ook meerdere ruimtes aangepakt, waaronder de hal, de overloop, de babykamer en de woonkamer. Oh, en de slaapkamer make-over komt er ook nog aan. Dus, tja, bijna ons hele huis is aangepakt.

Woonkamer

Ondanks dat de woonkamer net een kleine make over had gehad met Heart Wood, ging ik al snel aan de slag met de kleur van het jaar 2020: Tranquil Dawn. Ook verdween de fotowand en werd het kleurvlak een stuk groter! We verruilde de industriële DIY lamp voor een wit Scandinavisch exemplaar. De tafel draaide we een kwartslag en we hingen plantjes aan de muur.

Hal

De hal kreeg ook een nieuw kleurtje en ging van grijs naar zwart! Boven de lambrisering heb ik nog een palmbomen behang toegevoegd. Echt een hele verandering!

Babykamer

In 2020 werd onze zoon 1 jaar oud! En het ledikantje maakte plaats voor een mooi peuterbed. Onze dreumes is super blij met zijn DIY bedhuisje en slaapt er heerlijk in. De babykamer is hierdoor direct geen babykamer meer, maar een trendy kinderkamer met een jungle tintje.

Overloop

Op de overloop hebben we een fotowand toegevoegd. Ook in het zwart-wit, zoals de hal, en elke avond benoemt en wijst onze zoon papa en mama aan.

Slaapkamer

Binnenkort deel ik met jullie de slaapkamer make over, maar ik kan je alvast vertellen dat ook hier de verfkwast weer gebruikt is. De laatste puntjes op de i zet ik echter in 2021.

Een hele fijne jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights