Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Nieuwe spulletjes van Søstrene Grene

Oké ik blijk dus echt onder een steen te hebben geleefd, want ik had tot een maand geleden nog nooit gehoord van Søstrene Grene. Maar na een bezoekje aan deze winkel kan ik eerlijk zeggen: I am in love!

Søstrene Grene is een winkelketen van twee zusjes en staat vol leuke Scandinavische spulletjes. Van woondecoratie, pakpapier, hobbyartikelen en verse thee. Alles om jouw huis knus te maken en leuke DIY’s vind je hier! En dat allemaal tegen lieve prijzen. Ja ja, we praten over een budgetproof winkel vol toffe dingen! Geen wonder dat ik er ongeveer alles wilde kopen. Het enige vervelende? Dat er geen online shop bestaat.

Dus dat worden maar tripjes richting Breda (of een van de andere tien winkels in Nederland). Maar wees voorbereid, want je neemt meer mee richting de kassa dan gepland. Ik was in elk geval blij dat mijn zus mee was als pakezel, anders kon ik het allemaal niet meenemen 🙂 Oh, en wees er snel bij. Want die schattige spulletjes gaan snel!

Wat ik allemaal gekocht heb? Uit de lentecollectie 2018 nam ik een bijzettafeltje, zitkussens en een vaas mee. En kijk eens hoe leuk het in ons huisje past. Ik ben helemaal verliefd!

Welk item vind jij het leukst?

 

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Ook leuk voor jou

eerste-baby-shopvlog-1024x576

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights