Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Roomtour: de Gouden kinderkamer van ons meisje

roomtour van de gouden kinderkamer voor onze dochter.

De kinderkamer van onze dochter is helemaal af! Tijd voor een roomtour inclusief alle info hoe ook jij thuis een gouden meisjeskamer kunt stylen. 

Bosdieren thema

Voor de kinderkamer van Lara kozen wij voor een bosdieren thema. Ze is namelijk ons ‘hertje’ en dit wilde ik subtiel doorvoeren in haar babykamer (ondertussen dreumeskamer). 

Je vindt dus door haar slaapkamer verschillende elementen en dieren uit het bos. Van konijntjes op het behang en paddestoelen mandjes tot hertjes en een houten boom op de muur. 

Goud in de kinderkamer

Qua kleurenpalet wilde ik het rustig houden en een warm knus gevoel creëren. In de kinderkamer vind je dus vooral bruine houttinten, goud en wit. Zelf het ledikantje is goud. 

Door het speelgoed komen ook andere tinten voor, maar de basis is naturel. Maar #sadbeige is het zeker niet. 

En vergeet ook die mooie sierlijsten niet. Dit is een gemakkelijke DIY en geeft de kamer een lieve uitstraling.

Speelhoek

Naast een commode, voorleeshoek en een ledikant, vond ik het ook belangrijk om een speelhoek te creëren in de kinderkamer. Ik heb er specifiek voor gekozen om de ene kant van de ruimte als ‘slaaphoek’ in te richten en de andere kant als ‘speelhoek’. Met een kinderbankje (fun fact: dit was haar wiegje), poppenhuis, spiegel en speelgoed. 

Shop de kinderkamer

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook leuk voor jou

Geverifieerd door MonsterInsights