De keukenmuur verven met schoolbordverf

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

De keuken is GROEN! Vrijdag was mijn vrije dag en zijn mijn moeder en ik in de kwast geklommen. Het duurde een hele dag en ik moest een extra pot verf halen, maar na drie keer verven was de keukenmuur helemaal mooi. Ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden.

Schoolbordverf in de keuken

Ik had namelijk opeens het creatieve idee om de keukenmuur te verven met schoolbordverf. Waarom schoolbordverf? Nou, omdat deze verf gewoon af te doen is met een doekje. Ik heb lang getwijfeld om toch niet te gaan voor speciale scrobbare keukenverf, maar ik wilde stiekem toch graag weer iets ‘bijzonders’. Het is een beetje een probeerseltje, maar ach.. als het niet werkt, verven we het gewoon opnieuw.

Leuk om te vertellen is dat we voor de keukenmuur twee verschillende soorten verf gebruiken: gewone muurverf en schoolbordverf. Beide zijn op speciaal gemengd in dezelfde kleur groen (lees hier meer over de kleur) in extra mat van Flexa Creations.

De schoolbordverf is namelijk best prijzig voor zo’n groot oppervlak. Plus ik zie ons nog niet op een trap gaan staan om iets in de hoek te schrijven. De combi met gewone muurverf maakt dit idee een stuk budgetvriendelijker. Aangezien Paco de langste is van ons twee, heeft hij een streep gezet op de muur met een gestrekte arm. Boven die streep zit de gewone muurverf en onder de streep schoolbordverf.

We moeten nog vijf dagen wachten voordat ik er op mag krijten, maar ik ben zo enorm benieuwd! Vooral of het gaat werken. Nog even geduld ..

En wat vinden jullie van de kleur?

Ook leuk om te lezen

2 Comments

 1. Vyella

  Reply
  October 2, 2017

  wauwie Grace! Eeeecht een super mooie kleur! Nog eventjes koken op twee pitjes en dan dé officiële keuken! Ben benieuwd naar het resultaat! 🙂

  • Grace

   Reply
   October 2, 2017

   Thanks Vyella! En jaaaaaaa nog eventjes en dan eindelijk normaal koken.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.