Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

De keukenmuur verven met schoolbordverf

De keuken is GROEN! Vrijdag was mijn vrije dag en zijn mijn moeder en ik in de kwast geklommen. Het duurde een hele dag en ik moest een extra pot verf halen, maar na drie keer verven was de keukenmuur helemaal mooi. Ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden.

Schoolbordverf in de keuken

Ik had namelijk opeens het creatieve idee om de keukenmuur te verven met schoolbordverf. Waarom schoolbordverf? Nou, omdat deze verf gewoon af te doen is met een doekje. Ik heb lang getwijfeld om toch niet te gaan voor speciale scrobbare keukenverf, maar ik wilde stiekem toch graag weer iets ‘bijzonders’. Het is een beetje een probeerseltje, maar ach.. als het niet werkt, verven we het gewoon opnieuw.

Leuk om te vertellen is dat we voor de keukenmuur twee verschillende soorten verf gebruiken: gewone muurverf en schoolbordverf. Beide zijn op speciaal gemengd in dezelfde kleur groen (lees hier meer over de kleur) in extra mat van Flexa Creations.

De schoolbordverf is namelijk best prijzig voor zo’n groot oppervlak. Plus ik zie ons nog niet op een trap gaan staan om iets in de hoek te schrijven. De combi met gewone muurverf maakt dit idee een stuk budgetvriendelijker. Aangezien Paco de langste is van ons twee, heeft hij een streep gezet op de muur met een gestrekte arm. Boven die streep zit de gewone muurverf en onder de streep schoolbordverf.

We moeten nog vijf dagen wachten voordat ik er op mag krijten, maar ik ben zo enorm benieuwd! Vooral of het gaat werken. Nog even geduld ..

En wat vinden jullie van de kleur?

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

4 reacties

 1. Vyella
  2 oktober 2017

  wauwie Grace! Eeeecht een super mooie kleur! Nog eventjes koken op twee pitjes en dan dé officiële keuken! Ben benieuwd naar het resultaat! 🙂

  • Grace
   2 oktober 2017

   Thanks Vyella! En jaaaaaaa nog eventjes en dan eindelijk normaal koken.

 2. Carolien Swiers
  23 september 2022

  We zitten met hetzelfde idee! Was het een goed idee? Heb je foto’s? Alle advies welkom!

  • Grace
   24 oktober 2022

   Hoi Carolien, ik vond en vind het nog steeds een top idee. Alleen de vele krijttekeningen lieten weleens een waas achter. Maar verder prima! In deze video vertel ik meer over mijn ervaring ermee: https://youtu.be/KbkheY6FUnA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights