Recap van September

Augustus eindigde ik gebroken, maar september begon gelukkig een stuk beter. Mijn ouders verrasten me namelijk door ’s avonds mijn bank te bezorgen. En oh, wat was ik blij! Stiekem wil ik er ook elke nacht op slapen, maar het is toch net gezelliger naast mijn vriendje.

De dag erna reed ik naar Loods 5 om eens lekker te shoppen. Want eerlijk is eerlijk; inrichten is veel leuker dan verbouwen! Plus, ik wilde heel graag een lekkere leesstoel in de hoek. Het allerliefst een roze stoel en ja hoor, die staat nu knus in de woonkamer.

De week daarna ging ik aan de bak voor ZeeuwsenZO. Ik mocht namelijk een weekend lang de social media bijhouden van het Zoute Neuzen Festival in Terneuzen. Super leuk om te doen en al helemaal omdat ik het deed samen met mijn schoonzusje. Het weer was zonnig en de bands swingend. Dat noem ik nog eens een leuk klusje.

De dagen daarna ging ik hard aan de slag in de keuken. De laatste week van september zou immers de keuken geleverd worden. Daarvoor moest echter nog veel gebeuren, zoals de kozijnen lakken, een kleurtje uitzoeken voor de muur, schilderen en opruimen.

Gelukkig kwam mijn moeder helpen en samen bedachten we toen een tof nieuw DIY idee voor de tv. Samen maakten we een schets.

En de mannen hebben het daarna in elkaar gezet.

Tussendoor was Paco jarig. Hiep hiep hoera! Dat betekent dus TAART.

Daarna liet ik heb echter alleen, want ik had een uitje met de dames. Ik liep namelijk mee met de Fjoertoer en maakte ook nog een vlog.

Die week ging ik na mijn werk door naar mijn ouders. Dat DIY project waar ik het over had moest namelijk ook nog geschuurd en geverfd worden. En dat deed ik lekker in het najaarszonnetje in de tuin.

En na heel lang wikken en wegen hadden we EINDELIJK een kleurtje voor in de keuken uitgezocht. Dus de keukenmuur kon eindelijk geverfd worden.

Net niet op tijd trouwens, want de dag ervoor was net de keuken geleverd en stond heel de keuken vol dozen. Maar oh, wat ben ik blij dat de keuken geleverd is. Nu nog in elkaar zetten en aan elkaar. Dan kan ook de apparatuur komen en kunnen we weer echt koken! Hopelijk gebeurt dit allemaal in oktober 🙂 Zin in!

 

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

4 reacties

 1. Jolanda
  5 oktober 2017

  Hoi Grace, wat ben je toch een bezig bijtje 🙂 je hebt het er maar druk mee. Mooie projecten trouwens, eindresultaat in zicht ??

  • Grace
   5 oktober 2017

   Inderdaad mama, eindresultaat is in zicht! We gaan er voor 😀

 2. Hans en Deefie
  5 oktober 2017

  Het word vast prachtig veel plezier nog en gr aan Paco

  • Grace
   7 oktober 2017

   Groetjes terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.