Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Recap van maart

Posted on 2 min leestijd 302 views

Wat!? Is het al april! Poeh hé, de maand maart is echt voorbij gevlogen. Dit keer niet omdat ik elk weekend helemaal bomvol had gepland, maar juist omdat we lekker tijd in ons huisje hebben gestoken. Verder was er ook nog genoeg tijd voor wat DIY’s, lekker eten en een bloggersevent. Dit was mijn maart:

De maand maart begon ik op het ijs! Het was namelijk zo koud, dat het water tegenover mijn ouders huis bevroren was. Jawel, ik heb gewoon geschaatst op natuurijs. Zo tof! Dan is de kou helemaal niet zo vervelend 😉

Voor het eerst in jaren weer geschaatst op natuurijs.

Na het schaatsen dook ik snel de auto in, want er stond een lekkere high-tea op de planning. Dit keer met mijn ex-collegaatje Lilian (Jolien wanneer gaan wij ?).

Yoghurtjes met Tony Chocolonely topping! Jammie!

Het weekend daarop ben ik lekker gaan shoppen in Breda. Bij Søstrene Grene kocht ik allemaal leuke woonspulletjes! Gelukkig was mijn zus mee, anders had ik het nooit allemaal mee naar huis kunnen sjouwen.

Bekijk hier trouwens wat ik allemaal gekocht heb »

Thanks voor het meesjouwen zus.

De rest van de tijd heb ik mijn plantjes even extra veel aandacht gegeven. Ze mochten lekker even onder de douche en de pannenkoekenplant ging ik verstekken. Wie weet krijg ik straks nog groene vingers 😉

 

Hoe schattig zijn deze stekjes!

De week daarop was het eindelijk tijd voor de slaapkamer make-over! Ik had het namelijk in mijn hoofd gehaald dat de slaapkamer helemaal anders moest. Dus gingen we aan de slag met wat verf, hout en moest er ook nog een nieuwe lamp gehaald worden. Het is nog niet af, maar het begin is er!

Hoppa, even een nieuw likje verf.

Het laatste weekend van maart zijn we bezig geweest in de badkamer, maar dat volgt later.. spannend!

Wel wil ik nog even onze paastafel showen! Want dat viel wellicht op 1 april, ik was in maart al druk bezig met de paasdagen. Van toffe DIY’s voor Pasen (check ze allemaal hier) tot een prachtig gedekte tafel. Zo vrolijk zag ons huis er nog niet uit 😀

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Weekendje Rome
Recap van maart