Recap van januari

Als ik terugdenk aan januari hebben we echt bijna niets gedaan en logisch ook wel, want ons huis is gewoon voor 95% af! Qua klussen hoefden we dus niets te doen, en daarom kon ik lekker met ons huisje zelf bezig zijn. Een beetje aankleden, plantjes komen, meubeltjes verschuiven en een lampje in elkaar schroeven. Oh, en we stonden ook nog in de krant: 2x zelfs!

Eigenlijk is dat best wel gek. We hebben immers meer dan 2 jaar verbouwd en dan opeens… is het klaar? Maar nu heb ik wel heel veel tijd over voor andere dingen. Gelukkig maar, want het gaat lekker met mijn blog, en ik heb nog genoeg ideetjes om te doen en te maken. Ook heb ik nog heel veel op te ruimen, uit te zoeken en af te ronden. Zo ben ik bezig met monteren van onze reisfilmpjes. Misschien heb je er al een paar gespot op mijn YouTube kanaal?

deze lieverd woont bij mijn zus

Het nieuwe jaar begon ik trouwens house-sitting. Mijn ouders en zussen waren namelijk op vakantie, dus kon ik lekker knuffelen met de katten. Ik verveelde me wel een klein beetje zo alleen in mijn ouderlijk huis en om me bezig te houden knutselde ik deze simpele kaarssok met knoopjes.

DIY Kaarssok knutselenIk maakte er ook nog eens een how to filmpje bij en dat vond ik duidelijk best spannend. Laten we het zo zeggen: ik vind mezelf net een bang vogeltje voor de camera haha.

Nog spannender vond ik echter dat we deze maand in de krant kwamen. En niet 1 keer, maar 2 keer! Eerst verscheen ons huisje in de PZC (de Zeeuwse krant) en daarna stonden vriendlief en ik ook nog eens glimlachend in het AD (ook op de website). Super leuk trouwens al jullie reacties! En bedankt aan iedereen die de krant voor ons bewaard heeft. De artikelen zijn ondertussen mooi ingelijst en krijgen binnenkort een plekje in huis.

Thuis was ondertussen de kerstboom de deur uit. Mooi moment om richting de Intratuin te gaan voor een plantje. Oké, dat ene plantje werden er uiteindelijk vijf 😀 Ik kon gewoon niet kiezen en ben zo blij met al mijn nieuwe groene vriendjes.

deze plant vind ik ook zo gaaf!

En mijn vriend en ik waren eindelijk weer een dagje samen thuis. Dus wat gingen we doen? Foto’s maken natuurlijk! Want hoe show ik anders jullie ons huisje? Afgelopen maand toonde ik dan ook met trots onze keuken. Echt ik ben in love !

nieuwe keukenMet mijn collegaatje Judit ging ik half januari richting de Karwei voor de workshop DIY lamp van koperbuizen. Wat hebben wij gelachen! En ons eigen gemaakte lampje staat nu vol trots te stralen in de woonkamer.

Lachen met Judit

Het weekend erna ging ik gezellig een taartje eten bij een nieuw koffietentje. Want ja, ook dat moet gebeuren natuurlijk 🙂 Oh, en wat ik ook niet mag vergeten. Samen met mijn lieve vriendinnetje Desiree hebben we mogen genieten van een heerlijk 6-gangen diner bij een nieuw restaurant in Goes. Zo leuk om even quality time te hebben en te praten over haar huisje. Zij krijgt namelijk binnenkort de sleutel van haar nieuwe huis. We kunnen nu dus heerlijk praten over verfkleuren, behang, stoffen en decoratie. Mijn favo onderwerpen!

En eindelijk heb ik deze maand mijn uitstrijkje gedaan. Dat moest ik dus echt al een jaar doen, maar het is gelukt hoor. Ik voelde me daarna trouwens opeens een volwassen vrouw. Zou het nu eindelijk zijn doorgedrongen dat ik echt boven de dertig ben?

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.