Recap van februari

Februari was echt een absurd drukke maand! Nee, maar echt, ik had serieus elk weekend vol gepland. Gelukkig wel met allemaal leuke dingen en vooral ook lekker. So much food.

Hierdoor zag ik mijn vriendje wel echt een stuk minder. Dat was best gek eigenlijk. Het was net alsof we weer een weekendrelatie hadden, maar dan twee daagjes in de week. Elk weekend was ik namelijk de hort op en sliep ik vaak in Brabant bij mijn ouders.

Super lekkere sandwiches bij de high tea

Het eerste weekend begon al goed met een lekkere high tea date met mijn oud-collegaatje Judit. Wat hebben wij een lol gehad aan tafel. En super veel thee gedronken! Ik moest nog dagen lang elk kwartier naar het toilet van die thee haha.

Check mijn roze sokken 🙂

Het weekend daarop was het carnaval! Dus de carnavalskleding kon weer uit de kast en samen met mijn mama ben ik de hort op gegaan. We hebben gedanst, de optocht gezien en de nodige bonnen opgemaakt. Op de maandag zat ik trouwens gewoon netjes op kantoor, al stond ik die avond gewoon weer te hossen in de confetti.

Proost op de liefde!

Die woensdag na de carnaval was het Valentijnsdag en zag ik mijn vriendje weer! De hele carnaval had ik hem namelijk niet gezien (hij is geen carnavaller namelijk). We genoten van een culinaire avondje uit en hebben we ons laten verrassen door een drie-gangen diner met bijpassende wijntjes. Heerlijk even eropuit met z’n tweetjes.

Een dagje Rotterdam met deze twee toppers

Want dat weekend daarop was ik weer weg. Dit keer had ik afgesproken met vriendinnetjes en gingen we shoppen in Rotterdam. Oh, en heel veel eten! Al zat ik best wel vol, want die vrijdag was ik ook met mijn mama gaan high teaën. Ik vond het echt super om weer eens bij te kletsen met mijn lieve vriendinnetjes. Door de afstand zie ik ze namelijk niet meer super vaak en dan is zo’n dagje uit echt altijd zo enorm genieten.

Hoe leuk zijn deze betonnen paaseieren!

De zondag besteden ik aan het maken van wat betonnen DIY’s, waaronder van die leuke paaseieren. Heb jij het filmpje trouwens al gezien?

Oh, die maandag ging ik overigens weer uiteten. Dit keer met mijn mama en grote zus. Ik gok dat ik dat weekend wel 3 kilo ben aangekomen zeg. Echt zo veel gegeten!

Een dikke knuffel bij het Pantheon.

En de meeste van jullie weten dit vast al, maar het laatste weekend van februari was ik een weekendje naar Rome! Samen met mijn mama en kleine zusje. Wat een dotje is dat toch. Rome vond zij trouwens vooral saai. Maar meer over ons stedentripje lees (en zie!) je vast snel verschijnen op mijn blog.

Dit weekend ga ik overigens weer lekker uiteten en zondag met een andere collega genieten van een high tea. Kortom, vanaf maandag moet ik toch echt eens gaan lijnen! Wie doet er mee?

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.