Recap van April

Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer? Ik heb zelf heerlijk buiten besteed en zodoende amper achter het toetsenbord gezeten. Een kleine recap van april hadden jullie daarom nog van me te goed.

April begon natuurlijk met Pasen. Lekker even een lang weekend genieten van heel veel eten en gezelligheid. Op 1 april zat ook nog eens onze eettafel vol, want ik organiseerde voor de eerste keer in huis een etentje. De dag daarvoor stond ik al heel de dag in de keuken en met Pasen kon ik helemaal los met het aankleden van onze Paastafel.

Onze paastafel 2018

Het weekend daarop had mijn zusje een dansvoorstelling! Zo leuk om haar te zien stralen op het podium. Haar dansjes vind je trouwens op haar eigen YouTube-kanaal hier »

Ook ging ik met het mooie weer naar een pluktuin. In de omgeving waar ik woon vind je in deze tijd overigens sowieso prachtige tulpenvelden. Ik ging dus met een flinke bos tulpen naar huis. Maar echt serieus: ik kwam vazen te kort!

Tulpen plukken pluktuin zeeland

Verder werd een goede vriendin van mij verrast met een babyshower. De babyshower was super gezellig en creatief. We hebben allemaal leuke dingetjes gemaakt voor de baby en babykamer, zoals kaartjes, bestempelde rompertjes en een geboortebord. Meer over deze creatieve babyshower lees je overigens hier »

Natuurlijk ging ik ook deze maand weer lekker uiteten. Zo testen ik met vriendlief een nieuwe burgertent en ging ik met mijn oud-collegaatje Jolien lunchen bij een biologisch tentje in de stad. Naast een lekkere tosti hebben ze mega gave lampen hangen. Ik voel een DIY aankomen…

lampen van lp platen DIY

De laatste week genoot ik van een heerlijke zonvakantie! Samen met mijn mama en zusje vloog ik naar Kos, waar ik enkel op een strandbedje heb gelegen. Dat was echt enorm genieten zeg. Oh, en we gingen ook een dagje naar een vulkaan. Cool hé!

Vakantie Kos Go Gracy

Momenteel ben ik bezig om alle foto’s en filmpjes uit te zoeken. Dus je leest binnenkort zeker meer over deze vakantie.

Maar eerst ben ik nog druk in de tuin. Wist je namelijk al dat we aan het proberen zijn zelf een tuinkast te maken. Ik kan al verklappen: soepel gaat het niet 😀

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

1 reactie

  1. Lodi
    18 mei 2018

    Wat heerlijk dat jullie nog even lekker op zon vakantie zijn geweest en wat een prachtige foto met de tulpen velden. Succes met de tuinkast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.