Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Recap Oktober – My Life in Pictures

Oktober is voor mij altijd een bijzondere leuke maand. Niet alleen was ik jarig, maar het betekent ook het begin van de herfst. En dat betekent; bijna kerst! En deze maand gebeurde er nog iets heeeeel leuks; we mochten Nina ophalen!

Kijk eens hoe lief ze is! Ze ligt het liefste op mijn schoot (heel de dag en nacht).

Voor mijn verjaardag ging ik trouwens naar Prison Island, want ik ben dol op spelletjes. Oh, en ik voelde me te oud om flink te gaan stappen. We hadden het rijk voor ons alleen en echt zoveel plezier gehad.

De volgende dag kreeg kwam alle visite en ik vond het super tof om aan iedereen ook ons huisje te laten zien. Het huis is namelijk nog niet zo lang ‘af’, dus mijn verjaardag was direct een soort housewarming. Oh, en mijn mama had deze heerlijke dip/snack gemaakt. Ik zal het recept binnenkort eens delen, want het was echt zo lekker! Moet je thuis ook zeker eens proberen.

Voor mijn verjaardag heb ik echt super toffe cadeaus gekregen, waaronder Ticket to Ride en een roze iPad. Ook enorm schattig zijn deze droogballen in de vorm van een cactus. Ik kan je zeggen, ik heb deze al heel vaak gebruikt ondertussen.

Misschien heb je het al gezien, maar wij hebben de logeerkamer eens opgeruimd. Dat was nog een hele klus en ik heb mezelf zelfs verwond. Auw. Maar het resultaat is super! Nog niet gezien? Check hier de video van onze logeerkamer make over.


Deze maand was ik ook op een bloggersevent bij Yoast. Ik ben benieuwd of alle tips en tricks ook meer verkeer gaan opleveren. We gaan het zien!

De staafmixer is trouwens echt een goede aankoop geweest. Laatst maakte ik er nog deze gegrilde pompoen-bloemkool soep mee naar een recept van The Lemon Kitchen. Jammie.

En we zijn begonnen aan een nieuwe projectje (iets met de kleur van het jaar 2019). Nina vindt het maar al te interessant. Oppassen geblazen!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights