Recap van November (en een beetje Oktober)

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Wat is er weer veel gebeurt sinds de laatste recap. Maar misschien komt dit ook omdat ik een maandje heb overgeslagen, oeps! Ik had echter wel een goede reden; we waren namelijk op vakantie 🙂

Maar niet voordat onze keuken bezorgd werd. Wat een gedoe was dat zeg. Het uitzoeken, de opstelling bepalen, het onderhandelen en uiteindelijk ook de levering. Echt ik denk dat we sinds januari al bezig waren met de keuken. Eind september stond dan eindelijk allerlei keukenkasten bij ons binnen en kon het uitpakken in oktober beginnen.

De keuken, hier nog ingepakt

En dan blijkt dat een deel van de keuken niet goed geleverd is. Balen natuurlijk, maar ook dat hebben we overleefd. We moesten alleen weer vier weken wachten.. al konden we wel weer afwassen. Ik ben nog nooit zo blij geweest om de afwas te doen.

In de tussentijd vierde ik mijn verjaardag. Dit jaar vierde ik het stilletjes op de bank. Even geen feestje of gedoe. Daar was ik nog niet aan toe, al voel ik me echt wel een stuk beter dan in augustus. Ik denk dat dat ook komt doordat ons huisje echt zoveel meer een thuis is als eerst.

Ik was zelfs super blij om weer thuis te komen na de vakantie en er wachtte een mooie verrassing op ons. Mijn ouders hadden namelijk de keuken af gemaakt! Dat is nog eens fijn thuiskomen. En ik kan nu gewoon lekker thuis koken 😀

De vakantie was trouwens echt geweldig. Samen rondreizen zonder echt een plan te hebben, is echt een verademing. Ik hoefde drie weken lang niets te regelen, plannen, bedenken of wat dan ook. Totaal stressvrij.

Wel had en heb ik nog last van mijn slijmbeursontsteking. Dat is wel balen. Van de fysio heb ik nu allerlei oefeningen gekregen en hopelijk gaat het snel over.

Vol trots liet ik trouwens onze slaapkamer aan jullie zien en verklap ik nu een geheimpje.. de slaapkamer is namelijk alweer verbouwd! Ja ja, we beginnen gewoon weer opnieuw haha.

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.