Recap Mei

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Mei was een feestelijke maand! Mijn beide zussen waren namelijk jarig en dat betekent; TAART! Maar eerst moesten we weer aan het werk na de vakantie op Kos. Al was dat ook maar een weekje hoor. Want daarna had ik alweer een weekje vrij.

Het plan was namelijk om in een week heel de tuin aan te pakken. Die week is ondertussen een maand geworden en het is nog niet af. Hmm, misschien moet ik weer een weekje vrij nemen 😉 Binnenkort lees (en zie) je overigens meer over onze tuin make-over.

Afgelopen mei was natuurlijk ook Moederdag! Naast alle leuke Moederdag DIY’s die ik gemaakt hebben, verrasten we mama met een lekkere high tea bij een kattencafé. Zeker een hotspot waar ik vaker wil vertoeven!

En mijn zussen waren dus jarig! Dubbel feest dus en dat resulteerde in een super leuk (en druk) feestweekend vol visite en hapjes maken. Ik mocht trouwens mee met het kinderfeestje van mijn zusje. Niet alleen als begeleider, nee, ook ik wilde natuurlijk op de tokkelbaan klimmen. Zo leuk om een keer te doen.

Mijn lief vriendinnetje Stephanie ging deze maand met verlof en dat vierden we met een fotoshoot van haar mooie zwangere buik. Aangezien het prachtig zomerweer was, gingen we richting het strand voor mooie foto’s. Zelf wilde ik natuurlijk ook even op met haar (en de kleine) op de foto 😀

Verder waren we op onze vrije dagen bezig in de tuin. Jemig, met dat warme weer was dat eigenlijk niet te doen. Te heet gewoon! Maar mooi wordt het wel. Hier alvast een kleine sneak peak.

In de avonduren konden we er gelukkig nog gewoon op uit. Je ziet immers toch niet wat je doet in het donker. Afgelopen maand gingen we o.a. met Daisy (van Home of Daisies) en Jochem naar een bierfestival, zongen Alice, Sabine en ik hard mee tijdens de Toppers, en dansten ik met vriendinnen op een Jazzfestival tijdens een super tof optreden van Candy Dulfer.

Enne.. ik heb deze maand ontslag genomen bij mijn huidige baan! Tijd voor een nieuw avontuur 😀

Deze maand ga ik proberen de tuin nu echt eens af te krijgen en ook staan er enkele toffe DIY’s op de planning. Vergeet je dus zeker niet even te abonneren op mijn YouTube-kanaal en like de Facebook-pagina voor exclusieve updates.

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.