Recap Juni

Oh juni, wat was je toch lekker warm! Ik heb afgelopen maand echt zo genoten van het weer. Opeens wist ik weer wat voor voordelen wonen in Zeeland heeft. Ik denk dat ik de laatste weken wel elke avond op het strand heb gezeten.

De make over van de tuin heeft daardoor even een kleine onderbreking gehad. Het was gewoon té warm om te klussen. Of dat vond ik tenminste. Kortom, ik ben heerlijk lui geweest. Het huishouden heeft er gelukkig niet al te zwaar onder geleden, want sinds juni hebben wij een schoonmaker!

Deze maand begon met een hele speciale get together. Een van mijn beste vriendinnetjes gaat volgend jaar trouwen en we hadden een soort Bridal Shower met de bruidsmeisjes. Overigens gaat er ook een ander lief vriendinnetje van mij trouwen dit jaar. Zo leuk dat jullie meiden JA! gaan zeggen.

De bruid en haar bruidsmeisjes (waaronder moi!)

Het weekend daarop ging ik samen met weer een ander vriendinnetje naar het Eindeloos Eiland Festival. Heerlijk om weer even bij te kletsen en we gingen helemaal los tijdens de akoestische (maar stiekem toch niet akoestische) sessie van de Hobbyisten. Verder hebben we eigenlijk vooral de optredens gemist, want we hadden elkaar al eeuwen niet gezien.

Gezelligheid op Eindeloos Eiland Festival

Tussendoor proberen ik te macramen. Deze knoopkunst is momenteel super hip en ik dacht “oh, dat kan ik makkelijk!” Nou niet dus. Want de drie basisknopen van macramé gingen nog wel, maar echt een wandhanger maken.. dat was andere koek. Benieuwd naar wat ik ervan gebakken had? Hieronder zie je de vlog:

Beter gelukt was mijn DIY stohoed met tekst. De materialen kostten me maar 5 euro ofzo, maar de zomerhoed zit er gepimpt veel duurder uit! Zo blij mee, want met dit mooie weer heb ik deze maand veel op het strand gezeten. En die hoed kwam daardoor goed van pas.

En hoe lekker is dat! Gewoon lekker vanuit het werk direct met de blote voetjes in het zand. Natuurlijk moesten er ook een paar foto’s geschoten worden. Check hoe charmant LOL

Verder waren het mijn laatste dagen op mijn oude werk. Dat betekende veel afronden, overdragen en afscheid nemen van mijn lieve collega’s. Ik ga die lieverds echt missen zeg!

Maar nieuwe avonturen roepen me.. en zo ook het prachtige Normandië. In mijn laatste weeken nam ik daarom nog snel een vrije dag op en vertrok samen met mijn mama, zusje en vriend voor een lang weekend naar Frankrijk. Gewoon lekker toeren met de auto en een paar prachtige plekken bezoeken.

Op weg naar Mount Saint Michel

Wow, wat is Normandië mooi zeg en die drie dagen waren echt te weinig! We gingen o.a. naar Honfleur, de D-day stranden en Mount Saint Michel. Binnenkort zal ik hier iets meer over vertellen, inclusief foto’s natuurlijk.

Ook mega gaaf was Concert at Sea! De laatste dag van juni stond ik op dit festival in het zonnetje (met o.a. mijn papa) te genieten van niemand minder dan Sting! Zo enorm gaaf! En hij had Shaggy meegenomen op tour. Dus mocht je iemand heel vals horen meezingen It wasn’t me..

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.