Recap Juli – My Life in Pictures

Afgelopen maand begon ik aan mijn nieuwe baan en verrasten de kat van mijn zusje ons. Verder was iedereen, behalve ik, op vakantie en begon ik aan een dieet. Dit is mijn juli in foto’s.

De eerste dag van Juli was het zo warm, dat we 's avonds nog een duik namen in de zee.

De eerste dag van Juli was het zo warm, dat we ’s avonds nog een duik namen in de zee.

Het allerlekkerste zomerse drankje is huisgemaakte lemonade! Speciaal voor IGTV maakte ik een filmpje hoe je dit zelf simpel kunt maken.

Het allerlekkerste zomerse drankje is huisgemaakte lemonade! Speciaal voor IGTV maakte ik een filmpje hoe je dit zelf simpel kunt maken. Bekijk het filmpje hier »

We wisten zeker dat de kat van mijn zusje zwanger was, toen we haar opeens vonden in haar huisje met vijf lieve kittens!We wisten zeker dat de kat van mijn zusje zwanger was, toen we haar opeens zagen met vijf lieve kittens!

Kennen jullie Stephanie nog, waarvoor ik een zwangerschapsshoot had gedaan? Zij is bevallen van een jongetje. Zo lief.

Deze maand begon ik bij mijn nieuwe baan bij een maritieme uitgever. Dat wordt dus veel leren over bootjes.

Deze maand begon ik bij mijn nieuwe baan als editor bij een maritieme uitgever. Dat wordt dus veel leren over bootjes.

Geen idee waarom, maar ik besloot om een koolhydraatvrij dieet te gaan volgen. Dat werden dus heel veel salades voor mij. Al moet ik iets bekennen: ik ben stiekem alweer brood aan het eten. Ach, dan maar een koolhydraatwatminder dieet 🙂

katten logerenAangezien mijn ouders op vakantie gingen, logeerden de katten (inclusief kittens) bij mij. Dat betekende dat wij opeens 7 katten in huis hadden. Toen ook mijn vriend op reis ging, voelde ik me helemaal een oude vrijster met een boel katten.

Samen gezellig kajakken. Weer eens wat anders dan op het drukke strand liggen met die hittegolf.

Mijn schoonzus en haar (nu) partner gingen een partnerschap aan en ik heb de tortelduifjes nog even op de foto mogen zetten.

Via mij ook volgt op Instagram weet dat het op een gegeven moment slecht ging met een paar van de kittens. Na wekenlang elke 2 uur (ja, ook ’s nachts) en 7 dierenarts bezoeken (ja echt) hebben twee lieve kleintjes het niet gered. Ik ben er nog steeds verdrietig over als ik eraan denk, maar ook met sonde-voeding bleven ze zwakker en zwakker worden. Daar post ik echter liever geen foto’s van. Zo zielig.

Wel leuk is dat de overige drie het super goed doen! En ze zijn mega schattig. En eentje mag over 2,5 maand zelfs met ons mee naar ons huisje. JAAAAAA!! Wij krijgen een poes!!!

Zie hoe mooi ze is!

 

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.