Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Recap Januari – My Life in Pictures

Wow! Is het alweer februari vandaag? Wat gaat de tijd toch snel. Ook kwam ik er net achter dat ik sinds de zwangerschap al geen recap meer met jullie heb gedeeld. Sorry!

Al hebben wij in die tijd ook amper foto’s gemaakt hoor 😉 Ik lag immers vooral te slapen of zat misselijk in de badkamer. Die foto’s bespaar ik jullie graag.

 

Het nieuwe jaar begonnen wij overigens op Fuerteventura. De travel video hebben jullie wellicht al gezien (zo niet, kijk ‘em hier!) en ik vond het echt genieten om even weg te zijn. We hebben veel kunnen zien van het eiland en met de drone kunnen spelen. Dat is nu echt een toffe gadget.

Op vakantie had ik trouwens mijn nieuwe koffertje mee. Deze limited editie van Suit Suit vind ik echt helemaal geweldig! Love it! Ook hebben? De koffer is hier of hier te koop.

Met Nina gaat trouwens alles goed. We hebben eindelijk brokjes gevonden die ze echt lekker vindt en verder eet ze ook graag sla. Haar favoriete plekje om te liggen en spelen is trouwens het bad. Vooral als wij zelf er net uit zijn, want dan is de kuip nog lekker warm.

 

Deze maand was mijn mama jarig en hadden wij als verrassing een taart gebakken met een kleurtje. Wij weten dus al wat het geslacht is van ons kindje. Binnenkort daarover meer…

Het laatste weekend van januari was genieten! Ik was eindelijk niet meer super misselijk en mijn zusje kwam voor de laatste keer logeren in ‘haar’ kamertje bij ons. We zijn o.a. naar de film geweest (Hoe tem je een draak 3, want die wilde ik graag zien Lol) en lekker gekeuteld op de bank.

Deze maand gaan we aan de slag in de logeerkamer en ga ik met mijn mama naar de negenmaandenbeurs. Nu al zin in!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights