Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Recap februari – My Life in Pictures

Hallo maart! Tijd voor een kleine terugblik naar afgelopen maand. Inclusief snapshots.

Februari was voor mij echt top. Vooral omdat ik mij eindelijk fitter begon te voelen en ik ben ook niet meer misselijk. Hulde!

Kijk trouwens eens hoe tof deze kraamkrans is! Gekregen van een vriendin.

Ik durfde zelfs een high-tea aan met vriendinnen. Het was even kijken wat ik nu wel en niet mocht eten, maar gelukkig zaten er genoeg meiden aan tafel die wel een hapje meer lustten.

High tea
High tea bij het Hooihuis in Roosendaal.

Eerder die ochtend zat ik in de auto naar de Ikea. Ik moest en zou een nieuw kastje kopen. (Iets met nesteldrang?) We hadden namelijk meer bergruimte nodig, nu de logeerkamer leeg moest. Ik ben overigens echt mega blij met onze nieuwe dressoir. Daar kan dus zoveel meer in dan onze kaptafel.

Nieuw Ikea dressoir in de slaapkamer.

Op Valentijnsdag hadden wij de 20 weken echo. Maar… die kon die dag niet doorgaan. Iets met verkeerd plannen van het echobureau. Wat baalde ik zeg! Gelukkig konden wij de dag erna een nieuwe afspraak maken en als goedmakertje nam mijn vriend mij mee uiteten. Voor het eerst sinds mijn zwangerschap heb ik die dag heerlijk genoten en gegeten na zes uur ’s avonds!

Na een goede (gelukkig!) 20 weken echo konden wij dan eindelijk vertellen of wij een zoontje of dochtertje verwachten. Dit hebben wij verteld doormiddel van een taart! De hele gender reveal zie je hier: Wij krijgen een …?

Hoe leuk is trouwens dit setje? Helemaal zelfgemaakt door mijn moeder!

Nu wij het geslacht weten, kunnen we aan de slag in de babykamer. De meubeltjes hebben wij allemaal tweedehands, dus die gaan wij eerst opknappen en een ander kleurtje geven.

Ook de vintage kast verhuist straks naar de babykamer.

Ook ging ik met mijn moeder naar de Negenmaandenbeurs. We gingen naar huis met tassen vol spullen en ik heb ook al kunnen oefenen met alle verschillende draagzakken. Wat zijn er toch veel opties.

Even oefenen.

Verder ben ik vooral in huis bezig geweest. Er moest veel opgeruimd worden, de logeerkamer moest leeg en met dat zonnetje zag je echt overal stof. Tijd voor een doekje door huis. Daarna nog wat tulpjes gekocht. Heerlijk dat voorjaar! Of tenminste, totdat ik last kreeg van hooikoorts. Wat heb ik de laatste dagen gesnotterd.

Gelukkig regent het nu en voel ik me gelijk een stuk beter. Vanavond pak ik de verkleedspullen weer uit de kast, want ik ga carnavallen!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Ook leuk voor jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights