Onze paastafel (+ leuk DIY paasidee)

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Binnenkort is het alweer Pasen. Tijd om eens ideetjes op te doen voor het mooi dekken van de paastafel. Vandaag laat ik zien hoe ik onze paastafel heb aangekleed en deel ik gelijk een vrolijke DIY paasservet met jullie. Smakelijk!

Meestal hou ik de aankleding best simpel. Gewoon een vrolijk tafelkleed, een mooie bloem en verder dek ik gewoon de tafel als normaal. Ik heb namelijk plek nodig voor al dat lekkere eten! Een broodplankje met allemaal andere broodjes, eigengemaakte eisalade, gebraden kip, salade, ontbijtspek, een sapje, melk en natuurlijk ook nog wat gekookte eitjes.

Gewoon de tafel helemaal vol eten! Dat is voor mij de beste aankleding van de paastafel 🙂

DIY paasidee: servet als eierdop

Een origineel eierdopje is trouwens simpelweg te maken met een servet! En als je dan ook nog eens op het ei een naam (of een boodschap, zoals mij) opschrijf, heb je ook nog eens een origineel naamkaartje. Wil jij deze ook maken? Hieronder zie je precies hoe je deze leuke DIY voor Pasen maakt.

eierdop paasservet vouwen DIY
Pin voor later

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.