Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Onze paastafel (+ leuk DIY paasidee)

Posted on 1 min leestijd 1205 views

Binnenkort is het alweer Pasen. Tijd om eens ideetjes op te doen voor het mooi dekken van de paastafel. Vandaag laat ik zien hoe ik onze paastafel heb aangekleed en deel ik gelijk een vrolijke DIY paasservet met jullie. Smakelijk!

Meestal hou ik de aankleding best simpel. Gewoon een vrolijk tafelkleed, een mooie bloem en verder dek ik gewoon de tafel als normaal. Ik heb namelijk plek nodig voor al dat lekkere eten! Een broodplankje met allemaal andere broodjes, eigengemaakte eisalade, gebraden kip, salade, ontbijtspek, een sapje, melk en natuurlijk ook nog wat gekookte eitjes.

Gewoon de tafel helemaal vol eten! Dat is voor mij de beste aankleding van de paastafel 🙂

DIY paasidee: servet als eierdop

Een origineel eierdopje is trouwens simpelweg te maken met een servet! En als je dan ook nog eens op het ei een naam (of een boodschap, zoals mij) opschrijf, heb je ook nog eens een origineel naamkaartje. Wil jij deze ook maken? Hieronder zie je precies hoe je deze leuke DIY voor Pasen maakt.

eierdop paasservet vouwen DIY
Pin voor later
Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Nieuwe spulletjes van Søstrene Grene
Onze paastafel (+ leuk DIY paasidee)