Paashaas van papier

Jaja, ook dit jaar heb ik voor Pasen weer een leuk paashaasje geknutseld. Dit keer ging ik met papier aan de slag en maakte ik een hele simpele en snelle DIY. Ook jij kan dit gemakkelijk maken. Leuk om neer te zetten als decoratie of gebruik ze als naamkaartjes bij de paasbrunch.

Nodig:

Zo maak je deze paashaas van papier

Stap 1

Print het sjabloon uit. Knip beide onderdelen uit van deze DIY paashaas, neem over op dik papier of karton en knip uit.

Stap 2

Knip beide onderdelen door het midden voor de helft door, net zoals aangegeven in het sjabloon.

Stap 3

Schijf je paashaas in elkaar en zet neer.

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.