Schrijf je in en ontvang als allereerste de nieuwe updates en blogs in jouw mailbox.

Hi, leuk dat je er bent

Laat ik mijzelf eerst voorstellen: Ik ben Grace, een beetje gek, altijd bezig en dol op alles wat met wonen en reizen te maken heeft. GoGracy is een woon- en lifestyle blog boordevol inspiratie, tips en DIY’s. Kijk gerust even binnen en ga mee op woonreis.

Hier deel ik kleine beetjes van mijn leven in ons klushuis in Zeeland. Van spijkers tot kleine geluksmomentjes en van leuke dagjes uit tot frustraties. Gewoon alles dus: de mooie en minder leuke dingen. Precies hoe het leven is.

Nog een beetje over mij? Nou, ik ben net in de 30, geboren in Brabant en heb gestudeerd in Utrecht. Samen met mijn vriend woon ik nu in Zeeland en ben ik een … kluskluns? Ja, eigenlijk wel. Want ik heb echt twee linkerhanden. Toch zijn we begonnen aan een klushuis en dat is nog een flink werkje. Gelukkig komen mijn ouders bijna elke avond helpen.

Je zal dan ook veel lezen over deze verbouwing op deze blog, maar ook gewoon over onze dagjes uit, reizen en gedachtespinsels. Dus eigenlijk is dit een soort woonblog en reisblog in één. Of hoe ik het eigenlijk wil noemen: een Graceblog.

Wil je ook even hallo zeggen? Stuur dan gerust een mailtje naar hoi@gogracy.com of vind me op instagram of facebook.

Mijn Klus Skills

tegelen

toekijken

verven


Let’s Go Gracy!