Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Over mij

Welkom op mijn blog! Volg onze verbouwing, klus zelf meubels in elkaar, maak toffe woonaccessoires en pimp je leven!

Met de DIY’s projecten op deze blog en interieurtips hoop ik jou te inspireren om ook zelf aan de slag te gaan en je eigen draai aan je stijl te geven. Zelf vind ik het namelijk ook te gek om te kunnen zeggen dat ik het helemaal zelf gemaakt hebt. En zo moeilijk is het echt niet. Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Grace Schouteren

Plaats: Middelburg
Leeftijd: we gaan alweer richting de 40, oftewel iemand die nog weet wat msn en hyves is
Sterrenbeeld: Weegschaal
Kinderen: 2, een jongen en een meisje.
Opleiding: Master in Visuele Cultuur (MA) en Cultuurmanagement (MSc). 
Hoe lang ik al blog: sinds we ons eerste huis kochten.
Vroeger: wilde ik altijd moeder worden of plastisch chirurg. 

Sinds ik moeder ben geworden, heb ik nog veel meer om zelf te maken. Daarbij deel ik graag met jullie hoe wij ons leven indelen. Want dat is ook iets om eigen te maken: balans tussen mama zijn en nog jou zijn. En natuurlijk wil ik ook graag allemaal leuke kleding en accessoires maken voor die lieve schatten. 

Ondertussen zijn we verhuisd naar een nieuw klushuis. Dat betekent dat er weer een helemaal klustutorials aan zitten te komen. Zin in!

Samenwerken

Mijn DIY blog Go Gracy bereikt elke dag weer nieuwe lezers en ik ben zo blij om mijn lezers te inspireren, advies en tips te geven. En natuurlijk ook te verbinden met bedrijven en producten waar ik echt in geloof.

Wil jij ook mijn lezers inspireren? Dan vind je hieronder een lijstje van adverteer- en samenwerkmogelijkheden. Mocht je een andere idee of suggestie hebben, mail mij dan ook zeker ook met je voorstel en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor de meest toffe ideeën.

  • Adverteren: Op mijn blog is er ruimte voor advertorials, video’s en winactie’s. Ook gesponsorde post op social media zijn bespreekbaar.
  • Gastblogs: Ik schrijf maar al te graag en ik maak ook graag dingen. Heb jij content nodig voor een website, tijdschrift of ander medium (ik maak ook filmpjes), dan is dat zeker ook een optie.
  • Sponsoring: Zie je een langdurige samenwerking wel zitten? Dan kun je ook vaste sponsor worden van Go Gracy. Jouw bedrijf of merk komt dan vaker terug op de blog en natuurlijk op social media. Ook werk ik dan aan extra creatieve en unieke content, die perfect bij jullie past, en uiteraard gebruikt mag worden.
  • Styling: Zie jij graag iets van jou terug op de blog? Natuurlijk kan ik het meestylen in een foto of op een andere sluikse manier tonen. Net zoals in films weleens gebeurd.
  • Iets gratis opsturen? Dat mag natuurlijk altijd! Stuur even een mailtje en dan krijg je het adres.

Neem contact met mij op

Geverifieerd door MonsterInsights