Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Ouders van Nu Zwangerbox + de blije doos: Wat zit er in anno 2021?

Heej zwangere, wist je al dat je een heleboel gratis babyspullen kunt scoren? Zo kun je bijvoorbeeld de Ouders van Nu Zwangerbox en de blije doos van WIJ ophalen bij de Albert Heijn en Prénatal. Leuk! Maar wat zit er eigenlijk allemaal in die dozen? Natuurlijk heb ik alvast even de inhoud bekeken van de blije doos en Zwangerbox 2021!

Wat zit er in de gratis zwangerschapsboxen?

Tijdens mijn vorige zwangerschap (en die van mijn zus) heb ik al diverse gratis zwangerschapsboxen mogen uitpakken. Elke keer was de inhoud anders, maar ik heb de meeste spulletjes ook echt gebruikt met onze zoon. Plus, het levert heel veel leesvoer op! Nu ik dus zwanger ben van ons tweede kindje, leek het me leuk om weer eens een unboxing te doen en aan jullie te laten zien wat er anno 2021* in de dozen zit.

Play Video

Dus wat zit erin??

Inhoud Ouders van Nu Zwangerbox 2021

 • Tijdschriften: In de Zwangerbox zit natuurlijk het tijdschrift Ouders van Nu zelf en de speciale editie Ouders van Nu zwanger, die enkel via de Zwangerbox, en dus niet in de winkel, te krijgen is.
 • Een heel leuk kraambezoekboek van Ouders van Nu
 • Difrax speentje
 • Blikje Bavaria 0.0
 • AH Lotiondoekjes
 • Voucher voor gratis AH zoogcompressen
 • Naïf bodylotion voor je baby

Daarnaast vind je nog reclame, aanbiedingen en kortingscodes van onder andere Pampers, Goedgemerkt, Smartphoto, Inolo, Centerparcs, MyMuesli, en dergelijke. 

En mocht je de Ouders van Nu Zwangerbox aanvragen, dan krijg je niet één, maar twéé boxen met leuke producten. Je krijgt namelijk na de geboorte ook nog de Ouders van Nu Babybox.

Inhoud de blije doos van WIJ 2021

 • Pak Pampers maat 1
 • Nijntje rammelaar
 • Philips Avent flesje
 • Klein potje Sudocrem
 • Witte sokjes van de Prénatal
 • Tumbl ‘N Dry babymutsje
 • Puntsjaaltje van de Wehkamp

Daarnaast vind je ook hierin reclame, aanbiedingen en kortingscodes van onder andere Droomparken, Wehkamp, Tumbl ‘N Dry, Pampers en meer.

Plus je scoort naast de blije doos ook nog het magazine WIJ (wordt 4x thuisgestuurd) en na de geboorte een mutsje met naam.

Nog meer gratis babyspullen

Wil je nog meer gratis babyspulletjes scoren? Dat kan! Vind hier op mijn blog het gehele overzicht gratis zwangerschapsdozen.

*Let op: de inhoud van de blije doos van WIJ en Ouders van Nu Zwangerbox kan verschillen per maand.

Tot slot even een kleine disclaimer: zowel de blije doos als de Ouders van Nu Zwangerbox hebben als doel aankomende mama’s bekend te maken met diverse producten door allerlei reclame en aanbiedingen. Daarvoor vragen ze ook je gegevens en e-mailadres, waarop je dus ook reclame kan ontvangen. In ruil voor jouw gegevens, krijg je dus de dozen gratis. Toch vind ik het de moeite waard, want je kun je altijd weer uitschrijven voor de nieuwsbrieven. En het is gewoon leuk om gratis spulletjes te krijgen (Je hebt Nederlander of niet hé!).

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights