Oude theekopjes? 3 DIY ideeën om te maken met theekopjes

Heb jij nog ergens oude theekopjes liggen? Gooi ze dan niet weg, maar knutsel er iets leuks van! In dit blog laat ik je meerdere DIY ideeën om je oude theekopjes te recyclen in toffe woonaccessoires. 

Zelf zijn wij druk aan het inpakken voor de komende verhuizing. En jawel, ik vond nog een hele doos met vintage theekopjes. Die kopjes bewaar ik dus al jaren om een keer er ‘iets’ mee te knutselen. Tijd dus om ook echt te DIY-en met de kopjes. Het was nu of nooit, want ze mochten van mijn vriend niet meeverhuizen naar ons nieuwe huis. 

Maar wat kan je eigenlijk DIY-en van theekopjes? Hieronder een hele lijst met leuke ideeën. 

Samen DIY-en met theekopjes

Wat heb ik gemaakt?

Nog meer DIY ideeën met kopjes

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.