Oproep: waar moet ik heen in Cuba?

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Ik ga naar Cuba! Hoe gaaf is dat? Samen met mijn vriend vliegen we in oktober (net na mijn 30ste verjaardag) richting de Caraïben. Met een backpack op de rug en een Cuba Libre in de hand gaan we het prachtige Cuba ontdekken. Maar waar moet ik nu echt heen? Tips zijn zeer welkom!

Backpacken in oktober

Mijn vriend kan niet snel of voor lange tijd vrij krijgen op te reizen, maar dit jaar is het gelukt: hij kon gewoon wekenlang vrij nemen. En ook op mijn werk werd een vakantie van drie weken goedgekeurd. Dat werd dus opzoek naar een mooie bestemming om te gaan backpacken in Oktober. Eerder vroeg ik daarom al aan vrienden om hun favoriete bestemmingen, maar eigenlijk kwam mijn zus met Cuba als optie. En hoe meer we het bekeken, hoe enthousiaster we werden. Deze vrijdag begonnen de Werelddeal weken bij KLM en toen hebben we gewoon geboekt! De tickets met wereldkorting zijn dus al binnen.

drie weken rondreizen

Drie weken lang hebben we de tijd om rond te reizen door Cuba. We vliegen en vertrekken zowel vanuit Havana en daartussen … alle opties liggen nog open. Ik hoor mooie dingen over Havana, Trinidad en natuurlijk wordt een bezoek aan een tabaks plantage aangedaan binnen elke georganiseerde rondreis. Al weet ik niet zeker of dat iets voor mij is. Wel iets voor mij is een paar dagen heerlijk relaxen op een tropisch strand. Daarom strijken we in de laatste week heerlijk neer in een luxe resort in Varadero. Maar daarvoor is het heerlijk ontdekken van alles wat dit land van Che Guevara te bieden heeft.

De ideale route?

De zoektocht naar de ideale route is nu begonnen. Waar gaan we eerst heen en wat willen we allemaal zien? Gaan we een auto huren of pakken we de bus? Gaan we de steden af of van strand naar strand? En waar kunnen we het beste slapen?  Bovendien hebben we niet maanden de tijd, dus een beetje plannen kan dit keer zeker geen kwaad. En daar kan ik jullie hulp goed bij gebruiken. Vooral een lijstje must-sees is erg welkom! Cultuur, natuur of gewoon het mooiste plekje op Cuba. We willen het allemaal weten om onze reis te beginnen!

Dus waar moet ik heen in Cuba? Of wat staat er op jouw lijstje voor een trip naar dit Caribische eiland? Please, deel jouw Cuba tips!

Ook leuk om te lezen

2 Comments

 1. Lizzie | Globalizious

  Reply
  August 21, 2018

  Wat superleeeuk. Cuba is fantastisch. Ik heb deze route gedaan en er n blog over geschreven! http://globalizious.com/reisroute-west-cuba/

 2. Lizzie | Globalizious

  Reply
  August 21, 2018

  oh…. ik zie nu de datum van je bericht… oooooopssss.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.