Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Oproep: waar moet ik heen in Cuba?

Ik ga naar Cuba! Hoe gaaf is dat? Samen met mijn vriend vliegen we in oktober (net na mijn 30ste verjaardag) richting de Caraïben. Met een backpack op de rug en een Cuba Libre in de hand gaan we het prachtige Cuba ontdekken. Maar waar moet ik nu echt heen? Tips zijn zeer welkom!

Backpacken in oktober

Mijn vriend kan niet snel of voor lange tijd vrij krijgen op te reizen, maar dit jaar is het gelukt: hij kon gewoon wekenlang vrij nemen. En ook op mijn werk werd een vakantie van drie weken goedgekeurd. Dat werd dus opzoek naar een mooie bestemming om te gaan backpacken in Oktober. Eerder vroeg ik daarom al aan vrienden om hun favoriete bestemmingen, maar eigenlijk kwam mijn zus met Cuba als optie. En hoe meer we het bekeken, hoe enthousiaster we werden. Deze vrijdag begonnen de Werelddeal weken bij KLM en toen hebben we gewoon geboekt! De tickets met wereldkorting zijn dus al binnen.

drie weken rondreizen

Drie weken lang hebben we de tijd om rond te reizen door Cuba. We vliegen en vertrekken zowel vanuit Havana en daartussen … alle opties liggen nog open. Ik hoor mooie dingen over Havana, Trinidad en natuurlijk wordt een bezoek aan een tabaks plantage aangedaan binnen elke georganiseerde rondreis. Al weet ik niet zeker of dat iets voor mij is. Wel iets voor mij is een paar dagen heerlijk relaxen op een tropisch strand. Daarom strijken we in de laatste week heerlijk neer in een luxe resort in Varadero. Maar daarvoor is het heerlijk ontdekken van alles wat dit land van Che Guevara te bieden heeft.

De ideale route?

De zoektocht naar de ideale route is nu begonnen. Waar gaan we eerst heen en wat willen we allemaal zien? Gaan we een auto huren of pakken we de bus? Gaan we de steden af of van strand naar strand? En waar kunnen we het beste slapen?  Bovendien hebben we niet maanden de tijd, dus een beetje plannen kan dit keer zeker geen kwaad. En daar kan ik jullie hulp goed bij gebruiken. Vooral een lijstje must-sees is erg welkom! Cultuur, natuur of gewoon het mooiste plekje op Cuba. We willen het allemaal weten om onze reis te beginnen!

Dus waar moet ik heen in Cuba? Of wat staat er op jouw lijstje voor een trip naar dit Caribische eiland? Please, deel jouw Cuba tips!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

2 reacties

  1. Lizzie | Globalizious
    21 augustus 2018

    Wat superleeeuk. Cuba is fantastisch. Ik heb deze route gedaan en er n blog over geschreven! http://globalizious.com/reisroute-west-cuba/

  2. Lizzie | Globalizious
    21 augustus 2018

    oh…. ik zie nu de datum van je bericht… oooooopssss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights