Op vakantie naar Kos, Griekenland!

Joepie! Op dit moment ben ik onderweg naar Kos. Je weet wel, een van die Griekse eilandjes. Even een weekje genieten van zon, zee en lekker eten.

En oh, wat heb ik er zin in. We verblijven in het prachtige Blue Lagoon Village. Een all-inclusieve resort in het plaatsje Kefalos (zo’n 43 km van Kos-Stad). Het is misschien een beetje in de middle of nowhere, maar dat maakt helemaal niets uit. Mijn plan is namelijk om neer te ploffen op een strandbedje, heel veel te eten en een beetje te zwemmen. Meer niet.

Het zal dus even wat rustiger zijn op de blog, maar geen paniek! In mijn Instastories zal ik regelmatig eens wat fotootjes posten van de vakantie.

Tot na mijn vakantie!

*Bovenstaande foto is van ons resort en hebben we geboekt via TUI

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.