Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Op vakantie met baby: Wat neem je mee?

Posted on 2 min leestijd 392 views

Ga jij binnenkort op vakantie met je baby en ben je benieuwd wat je allemaal mee moet nemen in de koffer? In deze blog deel ik mijn handige inpaklijst voor de baby.

Zoals je in de video kunt zien, hadden wij enorm veel mee voor onze baby van 3 maanden. Het is ook best lastig om te weten welke kleding je nodig gaat hebben tijdens de herfstvakantie. Hierdoor hadden wij zowel zomerkleding mee als winterkleding. Ga jij echter in de zomer of winter op vakantie met de kleine? Dan kun je natuurlijk wat minder kleding meenemen.

Verder hadden wij natuurlijk ook luiers mee, billendoekjes en eigenlijk alles wat je normaal ook in de luiertas hebt x het aantal dagen dat wij op reis gingen. Daarnaast zaten natuurlijk zijn favoriete knuffel, een speeltje en een reserve speentje in de koffer.

Inpaklijst voor de baby

Om jou verder op reis te helpen, heb ik ook nog een handige inpaklijst voor een zonvakantie met je baby gemaakt. Deze hoef je enkel even uit te printen en af te vinken. Hierdoor weet jij in elk geval dat je genoeg mee hebt op vakantie!

Kleding:

Over het algemeen reken je hiervoor 1 romper + setje x het aantal vakantiedagen. Geeft jouw baby echter nog veel mondjes terug? Dan kun je natuurlijk dit x 2 meenemen.

Voor in de Luiertas:

Voor de nacht:Voor onderweg:

Voor een zonvakantie:

Indien je flesvoeding geeft:

Verder nog:

Fijne vakantie!

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
11x Baby musthaves voor op vakantie!
Op vakantie met baby: Wat neem je mee?