Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Onze eigen IXXI aan de wand

Ik vond onze eethoek al prachtig, maar ik miste nog iets aan de muur. En na heel lang zoeken is het deze IXXI geworden. Vandaag laat ik het eindresultaat graag zien!

Tadaaaaaa!

Get creative met IXXI

Een IXXI is een wanddecoratie dat bestaat uit allemaal losse vierkanten kaarten, die je aan elkaar klikt door middel van koppelkruisjes. Het is een Nederlands merk dat volledig in Nederland wordt geproduceerd. Het verzorgt toffe wanddecoratie met prachtige prints, zodat jij je eigen kunstwerk in huis kunt halen. Of misschien een collage maken van je eigen foto’s? De mogelijkheden zijn immens!

Een eigen foto aan de muur

Ik wilde stiekem een eigen foto als IXXI. Want hoe geweldig de standaard prints ook zijn, een eigen foto leek mij geweldig! Een vakantiefoto was dan ook het doel. Je weet wel, eentje van onze reizen naar Cuba of Thailand. Maar elke foto waar ik dol op was, twijfelde ik of mijn vriend dat ook mooi zou vinden. Want jawel, ik wilde de IXXI graag als cadeau geven.

Vriendlief vertelde echter dat hij liever geen mensen (specifiek ons) aan de muur wilde. Plus, we bleken nogal een andere smaak te hebben qua foto’s. Dus poeh hé, op een gegeven moment wist ik het echt niet meer. Welke foto moesten we toch aan de muur nemen?

Uiteindelijk besloot ik een stockfoto te nemen met veel groen (voor dat botanisch tintje in huis) en een oude camera (mijn vriend fotografeert graag). En ik moet toegeven: de print past perfect in ons interieur.

Toch, bij de eerste geweldige vakantiefoto die we wellicht nog eens gaan maken.. dan vervang ik de huidige IXXI wellicht met een nieuwe.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Ook leuk voor jou

diy-shampooflessen-stoer-gogracy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights