Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Onze eigen IXXI aan de wand

Posted on 2 min leestijd 1501 views

Ik vond onze eethoek al prachtig, maar ik miste nog iets aan de muur. En na heel lang zoeken is het deze IXXI geworden. Vandaag laat ik het eindresultaat graag zien!

Tadaaa!

onze eigen ixxi aan de muur

Get creative met IXXI

Een IXXI is een wanddecoratie dat bestaat uit allemaal losse vierkanten kaarten, die je aan elkaar klikt door middel van koppelkruisjes. Het is een Nederlands merk dat volledig in Nederland wordt geproduceerd. Het verzorgt toffe wanddecoratie met prachtige prints, zodat jij je eigen kunstwerk in huis kunt halen. Of misschien een collage maken van je eigen foto’s? De mogelijkheden zijn immens!

IXXI your world 728x90 GIF

Een eigen foto aan de muur

Ik wilde stiekem een eigen foto als IXXI. Want hoe geweldig de standaard prints ook zijn, een eigen foto leek mij geweldig! Een vakantiefoto was dan ook het doel. Je weet wel, eentje van onze reizen naar Cuba of Thailand. Maar elke foto waar ik dol op was, twijfelde ik of mijn vriend dat ook mooi zou vinden. Want jawel, ik wilde de IXXI graag als cadeau geven.

Vriendlief vertelde echter dat hij liever geen mensen (specifiek ons) aan de muur wilde. Plus, we bleken nogal een andere smaak te hebben qua foto’s. Dus poeh hé, op een gegeven moment wist ik het echt niet meer. Welke foto moesten we toch aan de muur nemen?

Uiteindelijk besloot ik een stockfoto te nemen met veel groen (voor dat botanisch tintje in huis) en een oude camera (mijn vriend fotografeert graag). En ik moet toegeven: de print past perfect in ons interieur.

Ook deze IXXI? De afbeelding download je hier.

Toch, bij de eerste geweldige vakantiefoto die we wellicht nog eens gaan maken.. dan vervang ik de huidige IXXI met een nieuwe. Want ik weet in elk geval wel dat ik een IXXI als wanddeco echt in huis wil!

Lees hier hoe je een IXXI ophangt (zonder boren of gaten!) »

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Op vakantie naar Kos, Griekenland!
Onze eigen IXXI aan de wand