Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Ons huis (en wij) op TV!

Nederland Verbouwt op NPO 3 volgt diverse bijzondere verbouwingen en gisteren zag je daar: ons Zeeuws huisje! En mijn vriend en mij natuurlijk. Hoe grappig is dat 🙂 Ik was gewoon op tv!

Een tijdje geleden kreeg ik via Instagram een berichtje van een redacteur bij Nederland Verbouwt. Zij legde mij iets meer uit over het programma en vroeg of ze ook bij ons mochten komen filmen. Na uitvoerig overleg met mijn vriend (lees: hij zei direct ja) kwamen ze eind november voor de eerste keer filmen. Ze kwamen met drie man sterk en een mega grootte camera. Dat was toch wel even wennen zo’n camera op je gericht. Met een naderende deadline zijn ze twee weken geleden voor de laatste keer langs geweest om te filmen.

Uiteindelijk zijn ze zo’n vier keer geweest en gisteren (woensdag 22 maart 2017) zagen we dan eindelijk het resultaat. OP TV!

Bekijk de aflevering hier »

 

Zelf vond ik het best spannend om mezelf terug te zien. Je weet immers nooit wat ze werkelijk gaan uitzenden en wie weet sta ik wel enorm voor schut.

Het viel me gelukkig 100% mee en wat is onze badkamer en nieuwe trap toch prachtig ♡ Tijdens en na de uitzending heb ik echt hele lieve berichtjes gekregen van iedereen. En zelfs een paar uitnodigingen om een terrasje te gaan pakken en naar samba te luisteren van (nu nog) wildvreemden. Echt super leuk en ik voel me nu erg welkom in Zeeland!

Wil je trouwens nog meer zien? Op de website van Nederland Verbouwt staat nog een leuk filmpje dat we samen aan het afwassen zijn in bad. Maar ach, het is voor een goed doel. Of tenminste, dat maak ik mezelf wijs 😉

Kijk nu »

Heb jij de uitzending gisteren gezien? Ja? Wat vond je ervan? Nee? Je kan terugkijken via deze link.

 

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

2 reacties

 1. Nikki
  23 maart 2017

  Ik heb je aan de hand van de uitzending gegoogled omdat ik benieuwd was naar je blog! 🙂 Wat een megaverbouwing doen jullie, maar het ziet er echt super uit! Succes, ik blijf je volgen.

  • Grace
   23 maart 2017

   Wat super leuk om te horen. Ja, de verbouwing is best wel een klusje 😉 Ik blijf zeker te weten alle updates hier plaatsen, binnenkort ga ik de keuken uitzoeken. Spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights