Nog meer spulletjes voor de baby en babykamer!

Each product we feature has been independently selected and reviewed by our editorial team. If you make a purchase using the links included, we may earn commission.

SHARE:

Benieuwd wat wij allemaal geshopt hebben voor de baby en de babykamer? In deze tweede baby shoplog laat ik jou zien wat ik gekocht heb in Londen, waar wij de kleine in gaan verschonen en wassen, en wat mijn moeder zelfgemaakt heeft voor de baby.

Na de vorige shoplog is de collectie spulletjes voor de babykamer aardig uitgebreid. Vooral voor het ledikantje zijn we goed geslaagd. Ik heb namelijk echt prachtige dekentjes gevonden. Ook hebben wij een stoere verschoonmand gescoord en heeft mijn moeder prachtige truitjes en babyspulletjes gemaakt. Zo blij mee!

Tijdens mijn weekendje Londen heb ik ook super lieve kleertjes en spulletjes gekocht. In de video laat ik jou alles zien!

Ook deze spulletjes shoppen?

In bovenstaande video laat ik je al uitgebreid zien wat ik allemaal gescoord heb. Ook ergens helemaal weg van? Ik heb mijn best gedaan om alles even hieronder te linken, zodat jij het gemakkelijk zelf kunt aanschaffen. Mocht je nog iets willen weten, vraag het mij gerust.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

related posts

Leave A Reply

Your email address will not be published.

youtube
instagram
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.