Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Nog meer spulletjes voor de baby en babykamer!

Benieuwd wat wij allemaal geshopt hebben voor de baby en de babykamer? In deze tweede baby shoplog laat ik jou zien wat ik gekocht heb in Londen, waar wij de kleine in gaan verschonen en wassen, en wat mijn moeder zelfgemaakt heeft voor de baby.

Na de vorige shoplog is de collectie spulletjes voor de babykamer aardig uitgebreid. Vooral voor het ledikantje zijn we goed geslaagd. Ik heb namelijk echt prachtige dekentjes gevonden. Ook hebben wij een stoere verschoonmand gescoord en heeft mijn moeder prachtige truitjes en babyspulletjes gemaakt. Zo blij mee!

Tijdens mijn weekendje Londen heb ik ook super lieve kleertjes en spulletjes gekocht. In de video laat ik jou alles zien!

Ook deze spulletjes shoppen?

In bovenstaande video laat ik je al uitgebreid zien wat ik allemaal gescoord heb. Ook ergens helemaal weg van? Ik heb mijn best gedaan om alles even hieronder te linken, zodat jij het gemakkelijk zelf kunt aanschaffen. Mocht je nog iets willen weten, vraag het mij gerust.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights