Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Nog meer spulletjes voor de baby en babykamer!

Baby Shoplog #2

Posted on 1 min leestijd 594 views

Benieuwd wat wij allemaal geshopt hebben voor de baby en de babykamer? In deze tweede baby shoplog laat ik jou zien wat ik gekocht heb in Londen, waar wij de kleine in gaan verschonen en wassen, en wat mijn moeder zelfgemaakt heeft voor de baby.

Na de vorige shoplog is de collectie spulletjes voor de babykamer aardig uitgebreid. Vooral voor het ledikantje zijn we goed geslaagd. Ik heb namelijk echt prachtige dekentjes gevonden. Ook hebben wij een stoere verschoonmand gescoord en heeft mijn moeder prachtige truitjes en babyspulletjes gemaakt. Zo blij mee!

Tijdens mijn weekendje Londen heb ik ook super lieve kleertjes en spulletjes gekocht. In de video laat ik jou alles zien!

Ook deze spulletjes shoppen?

In bovenstaande video laat ik je al uitgebreid zien wat ik allemaal gescoord heb. Ook ergens helemaal weg van? Ik heb mijn best gedaan om alles even hieronder te linken, zodat jij het gemakkelijk zelf kunt aanschaffen. Mocht je nog iets willen weten, vraag het mij gerust.

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Zwanger zijn: het tweede trimester
Nog meer spulletjes voor de baby en babykamer!