Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Nieuwtje: We staan in de krant

Posted on 1 min leestijd 525 views

Vandaag heb ik een leuk nieuwtje: we staan namelijk in de krant met ons huisje. Het is maar de lokale krant, maar toch wel grappig .

Paco werd via via benaderd door een journalist van de PZC met de vraag of ze ons eens mocht interviewen over ons huisje. Nu ben ik de moeilijkste niet (uhum), dus natuurlijk mocht ze eens langskomen. Waarvoor het was, wat ze eigenlijk wilde weten of wat dan ook voor details wisten we niet eens. Alleen dat het ging over ons huis.

Dus op een zondag kwam ze langs en vroeg ons van alles over ons samen, ons huisje en de verbouwing. We gaven haar een rondleiding, vertelden wat anekdotes en zij vertelden dat ze schreef voor de rubriek Heilige Huisjes in de PZC. En daarbij hoorden ook foto’s. Ojeej! Dat werd schoonmaken! Ook de kerstboom werd een paar dagen uitgesteld, zodat de fotograaf op een maandagavond foto’s kon maken van ons interieur.

Een paar dagen later kregen we de proeftekst toegestuurd, dus ik wist van te voren al een beetje wat ze van ons verhaal gemaakt hadden. Alleen de foto’s zag ik pas vanmorgen in de krant. Zo leuk geworden! Ik heb gelijk een paar kranten gehaald, want deze ga ik natuurlijk trots uitdelen aan familie en vrienden.

Heb jij ons al gespot?

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Openslaande tuindeuren: een droom die uitkomt!
Nieuwtje: We staan in de krant