Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Klussen & VerbouwenWe kunnen weer lopen!

We kunnen weer lopen!

Weten jullie nog dat ons huis één grote zandbak was? En dan bedoel ik niet zo’n leuke zandbak waar je in kunt spelen (oké, mijn vriend speelde er wel graag in 🙂 ). Maar ik heb goed nieuws: we kunnen weer lopen!

We (lees: mijn papa en oom) hebben een nieuwe vloer gelegd. Eerst moest alles eruit, en toen weer nieuw erin. De verrotte oude houten balken werden vervangen door metalen balken. Daartussen hebben we piepschuim isolatie geplaatst om het huis beter geïsoleerd te maken. Daarop werden grote houten planken geschroefd.

Tadaa! En nu kunnen we gewoon weer lopen 😀

Bekijk hier hoe de vloer er eerst uitzag

 

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark.

tags:

Hoi, ik ben Grace

Ook leuk

Volg mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights