Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Moederdagcadeau knutselen: een vaasje van klei

Jaaaaaa, het is alweer bijna Moederdag. Zelf heb ik nu al zin in dat ontbijtje op bed en een prachtige geknutselde Moederdagcadeau. Mijn dreumes en peuter knutselen vast weer iets op de opvang, maar zelf vind ik het ook altijd leuk om samen te knutselen voor Moederdag. En dan nog het liefste iets dat ik ook met trots kan neerzette. Tja, je houdt van interieur of niet he. Nu houdt mijn bijna 4-jarige enorm van kleien. Dus we gingen aan de slag met klei en maakte weer een mooi Moederdagcadeau wat ik graag met jullie deel.

Mijn idee was eigenlijk best simpel en het resultaat super leuk. Het is een soort ‘asbakknutsel 3.0’. En je peuter, kleuter of kind hoeft eigenlijk maar een paar dingen te doen: een bolletje klei rollen, een glazen vaasje erin drukken en met een vinger een hartje te maken. Makkelijk toch. 

samen knutselen voor moederdag met peuter

Wat heb je nodig?

Ook het shoppen voor deze knutsel is simpel. Gewoon even naar de Action. Het volgende gooi je daar in je winkelmandje:

Hoe maak je het?

De grootste truc bij deze knutsel is het hartje. Deze maakt je kind (met een beetje hulp van jou) door met twee vingerafdrukken. Het is dus echt een lief Moederdagcadeau met een persoonlijke touch. 

Meer Moederdagknutsels

Wil je graag meer inspiratie om een Moederdagcadeau te knutselen met een peuter of kleuter? Wat dacht je dan van dit prachtig schilderij met tekst of een leuk persoonlijk ontbijtbord

Vlog mij voor meer DIY’s op Instagram en abonneer je op mijn YouTube kanaal. En stuur mij ook zeker even een berichtje als je zelf aan de slag bent gegaan met deze DIY.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Ook leuk voor jou

diy mama's snoeppot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.