Mini make-over van onze overloop

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Onze overloop was echt zoooooooo saai! Eigenlijk was het gewoon een wit vierkant hokje. Tijd voor een mini make-over!

In de video zie je hoe ik met een paar fotoplankjes, twee spiegels, meerdere foto’s en uiteraard nog een plantje, de overloop omtover van een saai hokje tot sfeervolle ruimte met fotowand!

Industriële fotowand

Om de overloop boven aan te kleden heb ik een industriële fotowand gecreëerd. Zelf koos ik voor mooie zwart-wit foto’s van onze newborn shoot in diverse formaten. Deze plaatste ik op drie stoere zwarte stalen wandplanken (de Duraline fotoplank staal).

Ook leuk voor een industriële fotowand is trouwens deze DIY houten fotoplank van Heleen.

Vervolgens trok ik de gallery wall verder door op de wand ernaast en daar hing ik twee ronde metalen spiegels op van IKEA (de LANGESUND). Ook hier koos ik weer voor diverse maten voor een speels effect.

Als laatste zette ik nog een paar plantjes neer in hippe potjes, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor bijzondere voorwerpen.

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.