Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Mini make-over met behang

Een kleine verandering met groots resultaat! Dat is een mini make-over met behang. En nog lekker low-budget ook. Benieuwd naar mijn mini make-over met behang? In deze blog toon ik je de voor en na foto’s.

Soms ben je gewoon je interieur even zat en ben je toe aan iets nieuws. Dat had ik dus in de woonkamer. Maar om nu heel de woonkamer om te gooien.. daar had ik ook geen zin in. Daarbij is mijn woonkamer zo klein, dat je niet even je interieur kan omgooien. En mijn groene bank ging ook echt niet de deur uit! (want: nog steeds zo verliefd op mijn bank)

Gelijk heb je simpele, snelle en budgetproof manieren om een ruimte een totaal andere look te geven: een mini make-over!

Mini make-over van mijn woonkamer

Waar ik zelf vooral een hekel aan had was de witte wand achter de bank. Gelukkig kun je heel gemakkelijk een muur in een andere kleur verven. Op die manier kun je al van een muur een echte eyecather maken. Zelf wilde ik echter iets meer. Ik vond de woonkamer namelijk nogal, tja, saai.

Ik bedacht allerlei ideeen om de muur op te fleuren: een gallery wall, een schilderij, een patroon schilderen, enzovoorts. Uiteindelijk koos ik echter voor een hele simpele tip en vond een prachtig behang met bloemenprint. Daarna gooide ik er nog een nieuw kussentje op en een zacht plaid.

Het zwart-wit behang maakt van de muur een echte eyecather en de woonkamer is letterlijk opgefleurd! Ik vind het helemaal te gek en jij?

voor de make-over
Na de make-over

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:


Warning: array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given in /home/customer/www/gogracy.com/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/blog/widgets/base-blog/base-blog-customizable.php on line 1326

Ook leuk voor jou

diy-zo-behang-je-zelf-gemakkelijk-een-muur

Warning: array_pop() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/gogracy.com/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/template-pages/widgets/post-navigation.php on line 620

Warning: array_pop() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/gogracy.com/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/template-pages/widgets/skins/post-comments-custom.php on line 347

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.