Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Mijn verlanglijstje

Posted on 2 min leestijd 358 views

Nog een paar weekjes en dan vier ik mijn verjaardag. Dat betekent dus dat ik momenteel al bezig ben met de voorbereiden. Van “welke hapjes ga ik maken?”, tot “waar liggen de slingers ook alweer?”. Ook krijg ik veel de vraag wat er op mijn verlanglijstje staat dit jaar. Nou, dit dus!

  • Spelletjes: Ik vind het zo leuk om een spelletje te spelen. Gelukkig kan ik mijn vriend daar weleens voor porren, maar monopolie met zijn tweetjes is toch minder. Verder hebben we wel de old school spelletjes in huis, zoals Rummikub, toch zou ik nog meer leuke spellen willen dat leuk is met z’n twee.
  • Een vintage bureau: Dit staat dus hoog op mijn lijstje, maar ik kan tot nu toe nog niets vinden dat leuk is en betaalbaar. Dat wordt nog eens marktplaats afspeuren.
  • Grote fotolijsten: Ooit wil ik nog eens een fotowand maken en daarvoor ben ik al een poosje op zoek naar A3 fotolijsten. En het liefst zwart en dan ook nog verschillende maten erbij. Ik weet dat ze er zijn, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om het aan te schaffen. Enne.. een fotolijst met een toffe foto/poster is natuurlijk helemaal leuk om te krijgen!
  • Pantoffels: Want ik heb geen idee waar de mijne zijn gebleven. (Deze leukjes bijvoorbeeld in maat 39)
  • Hoesje voor de iPad Pro: Voor mijn verjaardag wil ik mezelf een iPad cadeau doen en daar hoort natuurlijk ook een hoesje bij.
  • Boeken: Boeken zijn altijd leuk!
  • Knutselspullen: Dit heeft geen uitleg nodig toch?
  • Spulletjes voor onze kitten: Want op mijn verjaardag mogen wij Nina ophalen! Een krabpaal heb ik al, nu de rest nog.
  • Plantjes: Oké, oké, ik heb al mega veel planten, maar I want more!

Ook mega leuk is om tijd met mijn familie en vrienden door te kunnen brengen. Een high tea met mijn mama, een bioscoopavond met mijn zus, naar het theater met mijn vriend, samen herinneringen maken is het allerleukst!

Oh, en ik ben ook altijd erg blij met een cadeaubon en Paco met een flesje port. Weten jullie dat ook weer 😉

Koop hier direct mijn Wish List:

No products found

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
DIY Zo maak je zelf een badplankje
Mijn verlanglijstje